KHK'lıların otobüsü Ankara'ya sokulmayınca...

KHK'lıların otobüsü Ankara'ya sokulmayınca...
Saadet Partisi Milletvekili Abdulkadir Karaduman ile görüşmek üzere Ankara’ya doğu yola çıkan İstanbul KHK’lılar Platformu üyelerinin otobüsünün Ankara girişinde durdurulması üzerine Karaduman, otobüsün bulunduğu yere giderek duruma tepki gösterdi.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ile görüşmek için Ankara’ya hareket eden İstanbul KHK’lılar Platformu üyelerinin otobüsü Eryaman’da güvenlik güçleri tarafından durduruldu.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Karaduman,” İstanbul’dan Ankara’ya bizimle görüşmek üzere yola çıkan KHK’lıların otobüsleri Eryaman’da güvenlik güçleri tarafından durdurularak milletvekili ile görüşmeleri engellenmek istenmektedir. Şu anda yanlarına gidiyorum” açıklamasında bulundu.

a1.JPG

Otobüsün Ankara’ya girişinin izin verilmemesi üzerine Karaduman, Ankara girişinde bekleyen otobüse giderek KHK’lılar ile görüştü.

Karaduman İstanbul KHK’lılar Platformu üyeleri ile görüştükten sonra bir açıklama yaparak otobüsün Ankara girişinde durdurulmasına tepki gösterdi.

Karaduman burada yaptığı konuşmada, “KHK’lıları terörize ve kriminalize etme çabalarına asla ama asla prim vermeyeceğimizi de buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. İnsanlar hakkını savunmak üzere burada, Ankara’da bir toplantı yapmak üzere yola çıktılar. Ben bu emekleri ve onurlu duruşları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Karaduman, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile de duruma tepki göstererek” Bir milletvekili, KHK’lı misafirleri ile görüşmesi engellendiği için Ankara girişinde misafirlerini otobüste ağırlıyor. Ülkemizdeki adaletsizliği her yerde anlattık. Bu da ülkemizdeki hukuksuzluğun fotoğrafıdır” dedi.

a2-001.JPG

POLİS BASKIN YAPTI

Abdulkadir Karaduman, daha sonra Ankara'da KHK’lıları ağırladığı mekâna polis baskını yapılarak Anadolu Gençlik Dergisi Erbakan Özel Sayıları’na el konulduğunu açıkladı.

a3.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar