Kerem Aktürkoğlu'ndan maç sonu dikkat çeken açıklamalar

Kerem Aktürkoğlu'ndan maç sonu dikkat çeken açıklamalar
Galatasaray'ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında İstanbulspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada 2 gol kaydeden Aktürkoğlu, özellikle bitiricilik konusundaki eleştirilere yanıt verdi.

Maçın ardından basın mensuplarına konuşan Kerem Aktürkoğlu, gol sevincinde yaptığı hareketin anlamını soran gazetecilere, "Aslında bir anlamı yok. Belki maç anındaki bir şeylerin patlaması olabilir. Çünkü 2-1’lik bir gol oldu ikinci gol. Ondan sonra böyle bir rahatlama, 2-1 öndeyiz. Onun şeyi, ekstra bir şey yok" şeklinde cevap verdi.

Özellikle bitiricilik konusunda gelen eleştirilere cevap veren genç futbolcu, "Ben hiçbir zaman sahaya birilerine bir şeyler kanıtlamak için çıkmıyorum. Takım arkadaşlarımın, takımımın, hocamın neye ihtiyacı varsa onu sahada yansıtmak için çıkıyorum. Mevkii gerekmeksizin. Hocam bana oraya geç dediği zaman ya da buraya geç dediği zaman oynuyorum" ifadelerini kullandı.

"BİRAZ BENİ ÜZÜYOR"

Aktürkoğlu, bitiricilik konusundaki eleştirilere ise şu sözlerle yanıt verdi: "Sadece iki hafta önce bitiricilik konusunda ‘Harikasın’ diye övgüler yağdıran medya tarafının iki hafta sonra ‘Kerem’in bitiriciliği kötü’ demesi biraz beni üzüyor. Çünkü bazı şeylerin tutarlı olması gerekiyor. Tabii ki gol kaçtıktan sonra tepkiler olabilir, taraftarın tepkisi olabilir. Bunlar gayet normal ama bunun böyle gerçekten bir sıkıntıymış gibi veya bir eksikmiş gibi yansıtılması bence doğru değil" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın genç yıldızı, kariyerinde 41 gole ulaşarak eski futbolcu Hasan Şaş'ı geride bıraktı. Ancak Aktürkoğlu, bu istatistiği kişisel başarı olarak değil, takıma nasıl daha fazla yardımcı olabileceği perspektifinden değerlendirdi.

"FEDERASYONDAN O KONUDA HİÇBİR ŞEY GELMEDİ"

Önceki bir röportajında kendisine mobbing uygulandığını belirten Kerem Aktürkoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bu konuda herhangi bir girişim olmadığını açıkladı. "Ben o röportajı yaptıktan sonra biraz pişman oldum. Söylemeliydim, söylediğim için kendime tekrardan kızıyorum ama olayların çok farklı yere gittiğini gördüm. Ben çok kaos ortamından hoşlanan bir insan değilim aslında. Ben bazı şeyleri kaldırabiliyorum diye, mentalim kuvvetli diye bazı şeyleri hak ettiğim anlamına gelmiyor. Federasyondan o konuda hiçbir şey gelmedi" ifadeleriyle konuşmasını noktaladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar