Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan kehanet!  İnsanlığın sonu için tarih vermiş!

Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan kehanet!   İnsanlığın sonu için tarih vermiş!
Kendi öleceği günü bilen 16. yüzyıl kahini Nostradamus'un kehanetleri tüyler ürpertiyor. Büyük depremler, yanardağ patlamaları ve yeni savaşlar hakkında pek çok korkutucu kehaneti bulunan kahin, dünyanın sonunun geleceği gün için de tarih vermiş!

Kendisine ''İyi geceler'' diyen papaza ''Sabah öleceğim'' yanıtı veren ve sabah hayata gözlerini yuman Fransız astrolog Michel de Nostredame'nin yeni kehanetleri, korku yarattı. İnsanlığı bekleyen felaketleri sırasıyla anlatan Nostradamus, dünyanın son günü için tarih bile vermiş!

NOSTRADAMUS'UN KORKUNÇ KEHANETLERİ:

-Nostradamus, 10 Mayıs’ta insanlığın sonunun geleceğine dair kehanette bulundu ancak bu 10 Mayıs’ın hangi yıla denk geldiği henüz bilinmiyor.

-Nostradamus, üçüncü dünya savaşının başlayacağını ve bu savaşın diğer iki savaştan çok daha büyük kayıplara neden olacağını söyledi. Ayrıca üçüncü dünya savaşı, en az 25 yıl sürecek.

-Nostradamus, yanardağların patlayacağını, özellikle ABD’deki Yellowstone Parkı’nda bu patlamaların gerçekleşeceğine dair bir iddiada bulundu.

-Nostradamus, Güneş’te büyük patlamalar meydana geleceğini öngörüyor. Üstelik uzmanlar bu patlamaların, bütün elektronik sistemlerimizi etkisiz hale getireceğini belirtiyor.

-Nostradamus, uzun savaşların ve doğal afetlerin ardından dünya üzerinde binlerce yıllık barış ve huzurun geleceği kehanetinde de bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar