Kenan Sofuoğlu'nun 3 yaşındaki oğlu Zayn, Alman muhabirine ecel terleri döktürdü

Kenan Sofuoğlu'nun 3 yaşındaki oğlu Zayn, Alman muhabirine ecel terleri döktürdü
Eski motor yarışçısı Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn’ın Ferrari ile drift yaptığı anda yanında olan Alman muhabir, korkudan çığlık attı.

AYŞE ESER KUŞATA-GÜNBOYU

Hayran kitlesine 2018 yılında üzücü bir veda yapan ve motosiklet yarışçılığını bırakan Kenan Sofuoğlu, şimdilerde oğlunu yarışçı olarak yetiştiriyor.

Sofuoğlu, 5 yaşındaki oğlu Zayn'ın motosiklet ve küçük araçlara bindiği görüntüleri bir süredir sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Öncelerinde Zayn'ın Mercedes marka bir lüks araca binerken görüntüsünü çeken Sofuoğlu, oğlunu Doğan Kabak'ın YouTube kanalında yayımlamak için Ferrari marka araçla drift yaparken görüntüledi.

Zayn’ın Ferrari ile drift yaptığı görüntülerden sonra Almanya'nın RTL kanalı 5 yaşındaki Zayn'in yaptıklarını doğrulamak için görüntüye almak istediklerini baba Sofuoğlu'na bildirdi.

İstek üzerine gelen kanalın muhabirlerinden Karolina Kaminska, Ferrari marka aracını kullanan Zayn'e eşlik etti. Kadın muhabirin korktuğu için görüntülerde Zayn'i defalarca 'yavaş' diyerek uyardığı görüldü. Sofuoğlu, muhabiri sürekli uyardığı gerekçesiyle Zayn'in aracı yavaş kullandığı söyledi.

Görüntüler sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi.

Zayn'in ilk kez yanına oturan sosyal medya fenomeni Doğan Kabak ise görüntülerin altına," Bak bide bana korktu diyordunuz" şeklinde esprili yorum yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar