Kenan Doğulu'nun pantolonu konserde alay konusu oldu

Kenan Doğulu'nun pantolonu konserde alay konusu oldu
Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, yaz sezonunu konserlerle geçirmeyi tercih eden sanatçılar arasında yer alıyor. Harbiye Açıkhava’da konser veren Kenan Doğulu, sahne kombiniyle dalga konusu oldu. Giydiği bol pantolonu kendisine yakıştırmayan takipçileri, sosyal medyada ünlü şarkıcıyı yorum yağmuruna tuttu.

Yoğun konser maratonuna devam eden Kenan Doğulu’nun giydiği pantolon alay konusu oldu. Son olarak Harbiye Açıkhava konserinde sahne alan Kenan Doğulu, seslendirdiği şarkılarla unutulmaz bir konsere daha imza attı.

Usta Şarkıcı Kenan Doğulu ''Lee'' İçin Kamera Karşısına Geçti... - Magazin  Haberleri

TWİTTER’DE GÜNDEM OLDU

Sahne kıyafetleriyle her daim adından söz ettiren Kenan Doğulu, son konserinde beyaz gömlek ve gri bol pantolon tercih etti. Doğulu''nun kıyafeti kısa sürede Twitter''da gündem oldu. Şarkıcının kıyafetini hiç beğenmeyen kullanıcılar, "Köy kahvehanesindeki dedelere benzemiş" ve "Yenilikçi olacağım derken alemci dayılara dönmüş" yorumu yaptı.

Denim Sektörünün Efsanevi Markası Lee, Marka Yüzünü Kenan Doğulu Olarak  Açıkladığı Partiyle Yılın En İlgi Çeken Lansmanına İmza Attı - Magazin -  Afyon Haber

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar