Ünlü şarkıcının konserine polis baskını!

Ünlü şarkıcının konserine polis baskını!
Sarıyer'de bir alışveriş merkezinde konser veren ünlü şarkıcı Sertap Erener'in konserine polis baskını damga vurdu. polis ekipleri, organizatöre telif baskını yaptı. Konsere sivil polisler eşliğinde gelen MESAM ve MSG avukatı ile gözlemci, konser organizatörü ile birlikte tespit yaptı.

Yıllardır şarkıları ile kulakların pasını silen Sertap Erener''in konserine polis baskını ara verdi. Erener, seyircilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatırken, konsere bir anda sivil polisler, MESAM ve MSG avukatı geldi.

Sertab Erener konserinde organizatöre telif baskını

Aynı mekanda Kenan Doğulu''nun konseri de polis baskını ile sekteye uğramıştı.

KONSERİ YARIDA BIRAKMADI

Bu sırada Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) ve Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) temsilcisi Avukat Neva Umay Balıkcıoğlu, sivil polisler eşliğinde konser alanına geldi. MESAM ve MSG temsilcisi Avukat Balıkcıoğlu ve gözlemci, konseri düzenleyen organizatörlerle tespit yaptı. Avukat ve gözlemci, çalışmaların ardından konser alanından ayrılırken, Sertab Erener konsere devam etti.

Sertab Erener konserine polis baskını - Magazin Haberleri

KENAN DOĞULU''NUN BAŞINA DA GELMİŞTİ...

Önceki akşam aynı mekanda sahneye çıkan Kenan Doğulu''nun konserinde de aynı durum yaşandı. Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) ve Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) adına polislerle birlikte gelen Avukat Kaya, umuma açık alanlarda müzik kullanımı için yasal olarak alınması gereken izni almadan ve meslek birlikleri ile herhangi bir lisans sözleşmesi yapmaksızın canlı konser etkinliği düzenlediği gerekçesi ile organizatörlere baskın yaptı. MESAM ve MSG temsilcisi Avukat Umay Neva Kaya ve gözlemci, konseri düzenleyen organizatörler eşliğinde tespit yaptı. O esnada sahneden inen Kenan Doğulu işlemlerin ardından konserine kaldığı yerden devam etti.

Sertab Erener''in İstanbul''daki konserine polisten ''telif'' baskını! - Son  Dakika 54

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar