Kenan Doğulu'nun kazancı ağızları açık bıraktı

Kenan Doğulu'nun kazancı ağızları açık bıraktı
Beren Saat ile mutlu bir evlilik sürdüren Kenan Doğulu'nun aylık kazancının adeta servet değerinde olduğu öğrenildi. Yaklaşık 12 günde 7.5 miyon TL kazanan Kenan Doğulu'nun saatlik kazancı, 1 milyon 250 bin TL'ye denk geliyor.

Geçtiğimiz dönemlerde evliliklerinde yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Beren Saat ve Kenan Doğulu şu sıralar herkesin imrenerek baktığı çiftler arasında. Son zamanlarda elde ettiği kazançların servet değerinde olduğu iddia ediliyorken, Kenan Doğulu''dan henüz açıklama gelmedi.

Kenan Doğulu - UNIQ İstanbul

Ünlü oyuncu Beren Saat, şarkıcı Kenan Doğulu ile 29 Temmuz 2014''te Los Angeles''da nikah masasına oturmuştu. Rüya gibi bir düğünle evlenen çiftin evliliklerinde geçen yıllarda krizler yaşanmıştı. Aylarca Beren Saat ve Kenan Doğulu''nun boşanacağı haberleri gündemi meşgul etmiş, ikili evliliklerine bir şans daha vermeyi seçmişti.

Beren Saat''ten Kenan Doğulu''ya veda gibi doğum günü mesajı: Sen  masumiyetini kaybettin, ben de...

 Sahnelerin en çok para kazanan isimlerinden biri olan Doğulu, son iki konserinden 5.5 milyon TL kazanç elde etti.

11 Ağustos''taki sahnesinden de 2 milyon TL alacak olan Doğulu, toplam 6 saatte 7.5 milyon TL kazanacak. Yaklaşık 12 günde 7.5 milyon TL''yi cebbine koyacak olan ünlü popçunun, saatlik kazancı 1 milyon 250 bin TL''ye gelmiş oldu.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar