Kemal Kılıçdaroğlu'ndan şaşırtan istek: Lütfen işe geri alın

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan şaşırtan istek: Lütfen işe geri alın
tv100'de yayınlanan SADAT reklamının ardından 3N Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven ile Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi. İkili arasındaki görüşme 1 saat 15 dakika sürerken Kılıçdaroğlu, Gülseven'den bir ricada bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu, tv100''de Uğur Dündar''ın sorularını yanıtlamıştı. Program sırasında ekrana verilen SADAT reklamı çok konuşulurken, tv100 yaptığı açıklama ile reklam bölümündeki sorumluların işine son verildiğini duyurmuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tv100 Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven arasında bugün bir görüşme gerçekleşti. Söz konusu olayın ardından 3 reklamcının işine son verildiğini öğrenen Kılıçdaroğlu, çalışanların işe geri alınması için Gülseven''den ricada bulundu. 

TEKRAR İŞE ALINACAKLAR

Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve tv100 Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven görüşmesinin detaylarını anlattı.

Kılıçdaroğlu, olayda bir kasıt olmadığına inandığını ve 3 çalışanın ekmeğiyle oynamak istemediğini belirterek, yeniden işe alınmalarını rica etti. Kılıçdaroğlu''nun ricasını geri çevirmeyen Gülseven, çalışanların yeniden işe alınacağına yönelik söz verdi.

Yarkadaş, söz konusu olay hakkında "Bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tv100 Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven’i Ankara Genel Merkez’deki makamında ağırladı, misafir etti, 1 saat 15 dakikalık bir görüşme gerçekleşti. Bu görüşmede en sevindirici yan şu oldu: Sayın Genel Başkan, Gülseven ile görüştüğünde reklam bölümünden 3 arkadaşımızın işsiz kaldığını öğreniyor. Görüşmede sayın Kılıçdaroğlu Necat Bey’e “o 3 arkadaşımızın böyle bir hatadan dolayı işsiz kalmasına benim yüreğim elvermez. Sizi de zora sokmayacaksa lütfen arkadaşlarımızı işe geri alın. Onlarla konuşun, benim selamlarımı da iletin. Lütfen böyle bir şeyden dolayı kimse işsiz kalmasın” diyor. Necat Bey görüşmeden çıktıktan sonra kanalımızın Genel Yayın Yönetmeni Alican Değer ile konuştu. Reklamcı arkadaşlarımızla da konuştular. Onları da ikna ettiler ve 3 arkadaşımız yarından itibaren işlerine geri dönecek." ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar