TV100'den SADAT'a suç duyurusu!

TV100'den SADAT'a suç duyurusu!
TV100'e konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yayını adeta sabote eden ve bununla da övünen SADAT, şimdi de iftiralara başvurdu. TV100, SADAT’ın sahibi Tanrıverdi'nin iftiralarına karşı yeni bir açıklama yaptı. Açıklamada, tv100'ün SADAT sahibi Tanrıverdi'ye karşı suç duyurusunda bulunduğu bilgisine de yer verildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu''nun konuk olduğu tv100 yayına reklam vererek tepkileri üzerine çeken ve komplo kurduklarını yöneticilerinin yaptıkları açıklamalarla kabul eden SADAT, şimdi de yeni iftiralarda bulundu.

Bu gelişme üzerine kamuoyuna yeni bir açıklama yapan tv100, konunun yargıya taşındığını açıkladı.

tv100''ün açıklaması şu şekilde:

Daha önce attığı tweetlerde bilinçli olarak reklam verdiklerini yani komplo kurduklarını itiraf etmişti. Bu komplo siyasi tartışmalardan bilgisi olmayan reklam sorumlumuzca fark edilememiş alt bant reklam yayına çıkmıştı.

Tanrıverdi bu kez bizim tarafımızdan reklam vermesi için arandığı kuyruklu yalanını uydurdu. Bu yalanın tv100’ün onurlu duruşuna karşı bir intikam olarak uydurulduğu çok açıktır. Ekte size tv100 ile reklam ajansı arasındaki mutabakat zaptını sunuyoruz.

REKLAM AJANSI ARACILIĞIYLA GELDİ

56 saniyelik alt bant gösterimi için 5600 lira bedel belirlenmiş. Yani Tanrıverdi’nin iftirasında olduğu gibi bizim tarafımızdan aranmamış, alt bant reklam, reklam ajansı aracılığı ile gelmiş. Zaten reklam fark edildiği an yayından alındığı için sadece 8 saniyelik kısmı kullanılmıştır. Tv100 zaten bu bedeli tahsil etmemiş, reddetmiştir. Tanrıverdi’nin bu alçaklığa varan açıklamalarına karşı savcılığa suç duyurusunda bulunulmuş ve ayrıca da dava açılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

İŞTE tv100 İLE REKLAM AJANSI ARASINDAKİ MUTABAKAT ZAPTI

SADAT’ın sahibi Tanrıverdi''nin alçakça iftiralarına karşı tv100''den kamuoyuna açıklama - Resim : 1

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar