Kemal Kılıçdaroğlu'ndan EYT çıkışı: Yeni Şafak'ın manşeti ile dalga geçti

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan EYT çıkışı: Yeni Şafak'ın manşeti ile dalga geçti
Son dönemlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamalar sonrası hükümetten gelen adımlar 'Kılıçdaroğlu'nun dedikleri oluyor' algısına neden olurken, hükümete yakın Yeni Şafak'tan tartışılan bir manşet geldi. Kılıçdaroğlu'nun içeriden haber aldığını iddia eden gazete 'Bay Kemal'in köstebeği kim?' manşeti ile çıktı. CHP lideri ise Yeni Şafak Gazetesi'nin manşeti ile Twitter üzerinden dalga geçti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN EYT PAYLAŞIMI: YANDAŞ GAZETENİN MANŞETİ İLE ALAY ETTİ

Son dönemde gerek KYK, gerekse de otomobillerdeki ÖTV düzenlemesi hakkında mesaj veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun vaatleri kısa süre içerisinde AKP yönetimi tarafından devreye sokuldu.

Bu gelişmeler sonrası Kemal Kılıçdaroğlu''nun verdiği mesajlar AKP tarafından da kabul ediliyor yorumları yapılırken, hükümete yakın Yeni Şafak Gazetesi''nden ''köstebek'' iddiası geldi.

CHP liderinin AKP''nin atacağı adımları önceden aldığını iddia eden gazetede, ''''KYK borcu ve otomobilde ÖTV düzenlemesini önceden haber alıp rol kapan Kılıçdaroğlu, bu kez de ''icra affında'' sahne aldı'''' denildi.

KILIÇDAROĞLU''NDAN YANIT GECİKMEDİ

Kendisi hakkında hazırlanan manşete Twitter üzerinden yanıt veren Kemal Kılıçaroğlu ise, gazete ile alay ederek, ''''Gece yarısı manşetleri değiştiriyorsunuz, böyle komik algı operasyonları yapmak zorunda kalıyorsunuz'''' dedi.

Kılıçdaroğlu''nun paylaşımı şöyle:

EYT’yi çözün. Sonra ağlıyorsunuz, gece yarısı manşetleri değiştiriyorsunuz, böyle komik algı operasyonları yapmak zorunda kalıyorsunuz. Öğretmenler konusunda da ısrar edeceğim çok aşikar. Biraz kafa çalıştırın yahu, önden önlem alıp çözün. Ağlak bir Saray da hiç çekilmiyor!

NE OLMUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Borçlarınızı ödemeyin’ çağrısının ardından ‘dar gelirlilere destek’ paketini açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye yanıt vererek “Sayın Nebati, gece gece panikle bana yazmışsınız, gazetelerinize gece yarısı manşet değiştirtmişsiniz” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün bir video paylaşarak yaptığı açıklamada sarf ettiği “Varlık şirketlerine borçlarınızı ödemeyin” ifadelerine “Anlaşılan siyasi beklentileriniz uğruna hesapsızca konuşmakta ve adeta bir piyasa manipülatörü gibi davranmakta ısrarcısınız” diye karşılık verdi.

Öte yandan yandaş Sabah gazetesinin, Kılıçdaroğlu’nun açıklaması sonrası harekete geçen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati için manşetini indirerek, değişikliğe gittiği ortaya çıktı. Normalde “10 bin okul seferberliği” manşetiyle çıkacak olan gazete, gece yarısı atar topar manşetini değiştirerek Bakana Nebati’nin açıklamasına yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar