Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a flaş SADAT yanıtı

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a flaş SADAT yanıtı
Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın, "SADAT ile uzaktan yakından alakam yoktur" sözlerine CHP Genel bakanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan cevap geldi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A FLAŞ SADAT YANITI

Partisinin grup toplantısında konuşan AKP Genel Başkanı Erdoğan, "SADAT''ın yöneticileriyle, kendileriyle yakından uzaktan hiçbir alakam olmadığı halde, bizim şu anda kullandığımız adeta darbeci bir kuruluş olduğunu söyleyecek kadar terbiyesizleşiyor. Bunun, Türkiye''nin, arabulucu rolüne ve sınırları dışında yürüttüğü operasyonlara karşı bir cevap olduğunu iyi biliyoruz" dedi. 

Erdoğan''ın SADAT çıkışına karşılık CHP lideri Kılıçdaroğlu''ndan açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan “SADAT ile alakam yok” demişsin. Tanıştırayım, devlet sırlarının konuşulduğu toplantıda solundaki 6. kişi SADAT''ın kurucusu" diyerek, SADAT''ın kurucusu Adnan Tanrıverdi''nin Erdoğan ile aynı masada oturduğu fotoğrafı paylaştı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan “SADAT ile alakam yok” demişsin. Tanıştırayım, devlet sırlarının konuşulduğu toplantıda solundaki 6. kişi SADAT''ın kurucusu. Silah tüccarı. Başkenti İstanbul, dili Arapça olan yeni bir devlet kurmak istiyor. Bu başdanışmanından dinlediklerini bize de anlat, aydınlanalım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar