Kemal Kılıçdaroğlu seçime saatler kala en çılgın projesini açıkladı!

Kemal Kılıçdaroğlu seçime saatler kala en çılgın projesini açıkladı!
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerine saatler kala sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'en çılgın projesini' açıkladı.

Züleyha Öncü / Günboyu

Kılıçdaroğlu, Twitter'dan "Bay Kemal'in en çılgın projesi demokrasidir gençler. Çünkü demokrasi ve özgürlük, gençlere hediye edilebilecek en iyi devrimdir." notuyla bir video paylaştı.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçime bir gün kala “Bay Kemal’in en çılgın projesini açıklayacağım” demişti.

"DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK, GENÇLERE HEDİYE EDİLEBİLECEK EN İYİ DEVRİMDİR"

Kılıçdaroğlu, “Bay Kemal’in en çılgın projesi demokrasidir gençler. Çünkü demokrasi ve özgürlük, gençlere hediye edilebilecek en iyi devrimdir” notuyla bir video yayınladı.

twit-1.jpg

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

İçimde ukde kalan tek şey kadınların giyim kuşamı hakkındaki kanunu çıkaramamış olmak. Seçimden sonra yapmak bize nasip olacak inşallah. Sevgili genç kadınlar, özellikle mütedeyyin kız evlatlarım, kız kardeşliğiniz daim olsun istiyorum.

Siyasetin elinin sonsuza kadar giyim kuşamınızdan çekilmesini istiyorum.

Gençlerin arasında esen barış rüzgarlarını kurumsallaştırmak istiyorum. En çok keyif alacağım şey, kadınların sahiplendirilmesinden bahseden bir terör örgütü partisinin AK Parti eliyle Meclis’e sokulmuş kadrolarının önünde bunu yapmak olacaktır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar