Kayseri'de öğretmen ile velinin yasak aşkı olaylı bitti: Hamile sevgili dehşet saçtı müebbet hapis davası açıldı!

Kayseri'de öğretmen ile velinin yasak aşkı olaylı bitti: Hamile sevgili dehşet saçtı müebbet hapis davası açıldı!
Kocasinan ilçesinde bir sınıf öğretmenine yönelik silahlı saldırıya ilişkin dava açıldı. Olayda, gönül ilişkisi yaşadığı belirtilen sınıf öğretmeni Kasım K.'yi tabanca ile vurarak yaralayan ve 4 çocuk annesi olduğu belirtilen Şehriban A. hakkında müebbet hapis cezası talep ediliyor.

5 Şubat tarihinde Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Şeker Mahallesi'nde bulunan Şehit Haldun Ateş İlkokulu'na giden Şehriban A. ile gönül ilişkisi olduğu belirtilen sınıf öğretmeni Kasım K. arasında müdür yardımcısının odasında başlayan bir tartışma, giderek büyüdü. Tartışmanın tırmanmasıyla Şehriban A., Kasım K.'yi tabanca ile göğsünden vurdu.

Olayın ardından yaralı olarak Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Kasım K. tedavi edilerek taburcu edilirken, Şehriban A. ise işlemlerin ardından tutuklandı.

MAHKEME TARAFINDAN KABUL EDİLDİ

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame, Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde kabul edildi. İddianamede, Şehriban A. hakkında 'öldürmeye teşebbüs etme' suçundan müebbet hapis cezası talep ediliyor.

1.webp

"3 YIL ÖNCE TANIŞTIK, KIZIMIN ÖĞRETMENİ OLUR"

İddianamede ifadesine yer verilen Şehriban A., şunları dile getirdi:

"Kasım, kızımın öğretmeni olur. Yaklaşık 3 yıl önce tanıştık. İlk başlarda, 'Sen çok güzel bir kadınsın, eşin seni ihmal ediyor, sen daha iyisini hak ediyorsun' gibi sözlerle beni etkilemeye çalıştı. Bir süre sonra sevgili olmayı teklif etti. Daha sonra birlikte vakit geçirmeye başladık ve bir süre sonra evinde, rızamla cinsel ilişkiye girdik. O süreçte süslü kelimelerle bana yaklaştı, çok iyi davrandı. 'Eşinden ayrıl, benimle evlen' gibi sözler sarf etti. Hamile kaldım ve Kasım, çocuğu istemediğini ve kürtaj olmamı istedi. Doktora gittim, ancak resmi eşimin onayı olmadığı için kürtaj olamadım. Sonuç olarak çocuğumu dünyaya getirdim. Kasım, çocuğu kabul etti ve belli ihtiyaçlarımızı karşıladı. Ancak sonra Kasım'ın başka kadınlarla mesajlaştığını fark ettim ve bu durum aramızın bozulmasına sebep oldu."

3.webp

"ÇOCUK BENDEN DEĞİL"

Şehriban A., okula gittiği bir gün yaşadığı olayı şu şekilde anlattı:

"Bugün okula giderken Kasım'ın bana yalan söylediğini fark ettim. 'Neden yalan söylüyorsun?' diye sordum. Ancak Kasım, beni kolumdan tutarak itekledi. Bu durumu gören okul müdürü, bizi hemen yanına çağırdı ve odasına çıkmamızı istedi. Müdür yardımcısının odasında, Kasım'ın çocuğun babası olduğunu belirttim. Fakat Kasım, sinirle 'Çocuk benden değil' dedi. Birden öfke ve endişe dolup, kontrolümü kaybettim. Silahımı çantamdan çıkararak, Kasım'ın gözü önünde kendimi vurmayı düşündüm. Ancak silahı kendime doğrultmeye çalışırken beklenmedik bir şekilde tetiğe dokundum ve silah ateş aldı. Korku içinde silahı karnıma doğrultarak kendimi vurmayı düşündüm. Bu esnada müdür yardımcısı, engel olmaya çalışırken şarjör yere düştü ve ben de silahı bıraktım. Kasım'a zarar vermek gibi bir niyetim asla yoktu. Her şey tamamen kazara gerçekleşti. Kasım'ın başının kanadığını gördüğümde büyük bir panik yaşadım. Yaptığım hatanın farkındayım ve gerçekten pişmanım."

2.webp

"MERMİNİN BANA NASIL İSABET ETTİĞİNİ HATIRLAMIYORUM"

Sevgilisi tarafından silahın ateşlenmesi sonucu yaralanan Kasım K.'nin ilk duruşma öncesi yapılan ara duruşmada ifadesi alındı.

Kasım K., şikayetini geri çektiğini belirterek, "Daha önce verdiğim ifadede olayın gerçekleştiği şekli anlatmıştım. Ancak şu anda şikayetimden vazgeçiyorum. Bu dava ile ilgilenmek istemiyorum. Olay sırasında silahın havaya mı sıkıldığını yoksa bana mı sıkıldığını hatırlamıyorum. Merminin bana nasıl isabet ettiğini de hatırlamıyorum." şeklinde konuştu.

Sanık Şehriban A., önümüzdeki günlerde ilk kez hakim karşısına çıkacak.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar