İstanbul'da sokak ortasında çatışma: 2 ölü

İstanbul'da sokak ortasında çatışma: 2 ölü
İstanbul Kağıthane'de husumetli olan iki grup arasınnda çıkan tartışma önce kavgaya döndü. Silahların konuştuğu kavgada iki kişi hayatını kaybetti.

Kağıthane'de geçmişten gelen husumetlerinin olduğu iki grup arasında çatışma meydana geldi. Olay sonucunda 2 kişi yaşamını yitirirken, 1'i ağır 2 kişi de yaralandı.

TARTIŞMA ÖLÜMLÜ KAVGAYA DÖNDÜ

Saat 21.00 sularında Gürsel Mahallesi, 28 Nisan Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin önünde gerçekleşen olayda, iddiaya göre daha önceden aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan iki grup arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve taraflar silahlarını çekerek birbirlerine ateş etmeye başladı.

40 ADET BOŞ MERMİ KOVANI BULUNDU

Çatışma sırasında 4 kişi yaralandı ve yaralılar, yakınları tarafından kendi imkanlarıyla çevredeki hastanelere götürüldü. Ancak hastaneye kaldırılan 2 kişi, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise tedavi altına alındı, ancak durumu ağır olan birinin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, güvenlik önlemleri alındı. İnceleme ekipleri olay yerinde 40 adet boş mermi kovanı tespit etti.

Kağıthane Kaymakamlığı da konuyla ilgili bir açıklama yaparak, "08.04.2024 günü saat 21.00 sıralarında Gürsel Mahallesi 28 Nisan Caddesi'nde meydana gelen olayda 2 kişi hayatını kaybetmiş, biri ağır 2 kişi yaralanmıştır. Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır" ifadelerine yer verdi.

Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar