Kayıp Korhan Berzeg olayında şoke eden detay !313 gün sonra ortaya çıktı

Kayıp Korhan Berzeg olayında şoke eden detay !313 gün sonra ortaya çıktı
Balıkesir’de köpeğiyle birlikte kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg’e ilişkin 313 gün sonra yeni bir detay ortaya çıktı.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde köpeğiyle birlikte çıktığı geziden sonra evine dönmeyen Korhan Berzeg’in köpeği Tina 74 gün sonra eve dönmüş ancak Berzeg’den haber alınamamıştı. Tam 313 gün sonra olaya ilişkin yeni bir detay ortaya çıktı.

Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu - Haber 7 GÜNCEL

Gelgeç Mahallesi Muhtarı Ahmet Gülay, Armutlu Mahallesi'nde bulunan Korhan Berzeg'in evinden 4 kilometre uzağındaki ormanda Berzeg'e ait kimlik ve kredi kartı, kıyafet ile insanlara ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları buldu.

KEMİK PARÇALARI İNCELEMEYE ALINDI

Gülay'ın keşfi üzerine bölgeye hızla çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekipleri, kemik parçaları ile kıyafet ve eşya parçalarını incelemek üzere topladı.

312 Gündür Kayıp Olan Ekonomist Korhan Berzeg'in Kimlik ve Kredi Kartı ile Kemik Parçaları Bulundu - Haberler - TamgaTürk

“ÜZERİNDE FOTOĞRAFI OLAN KART ÇIKTI”

Gelgeç Mahallesi Muhtarı Ahmet Gülay, “Mahallemizin suyunda sorun oldu. Borularda patlama olduğunu düşündük. Boruların geçtiği güzergahı ararken kıyafetleri gördük. Kıyafetin cebinden Korhan Berzeg'in toplu ulaşımda kullandığı üzerinde fotoğrafı olan kart çıktı. Fotoğrafı bozulmamış haldeydi. Kredi kartı, cüzdanının içindeydi. Kıyafetlerinin 1 metre uzağında kemikler vardı. Kafatası yoktu. Hemen jandarmaya haber verdik” dedi.

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in köyünde yeni gelişme: Kemik parçaları bulundu - Haber3

KÖPEĞİ 74 GÜN SONRA EVİNE GERİ DÖNDÜ

Berzeg'in eğitimli doberman cinsi köpeği Tina, kaybolduktan 74 gün sonra evine geri dönmüştü.

Tina'nın dönüşü arama çalışmalarında yeni bir umut oluştururken Tina'nın bakımlı olması, üzerinde arazide kaldığına dair kir, toprak ve çamur gibi izlerin bulunmaması ve patilerinin temiz olması ise farklı ihtimalleri gündeme getirmişti.

Korhan Berzeg'e ait yeni bulguların peşine düşüldü - Son Dakika Haberleri

Yakın bölgede alıkonulurken bırakıldığı ya da kaçtığı değerlendirilen Tina'nın incelenen dışkı ve kan örneklerinde de doğada kalmadığı bulgularına ulaşılmıştı.

Kemik parçasının Korhan Berzeg’e ait olup olmadığı incelemeler sonucu belli olacak.

Korhan Berzeg kimdir? 52 gündür kayıp olan ekonomist Korhan Berzeg kaç yaşında, nereli? - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar