Kayınpeder'in gelinine verdiği tavsiye şoke etti! O anlar sosyal medyada olay oldu

Kayınpeder'in gelinine verdiği tavsiye şoke etti! O anlar sosyal medyada olay oldu
Sosyal medyanın son günlerde en çok konuşulan olaylarından biri, bir genç kadının TikTok hesabında paylaştığı şaşırtıcı bir hikaye ile gündeme bomba gibi düştü. Genç kadın, arkadaşının kayınpederinden aldığı cinsel hayat tavsiyesini paylaşarak interneti adeta salladı.

TikTok platformunda makyaj yaparak günlük yaşamına dair anılarını ve dikkat çeken olayları paylaşan genç kadın, son videoda izleyicilerini şaşkına çevirdi. Videoda anlattığı olayın başlangıcı, arkadaşının evliliğinde yaşanan sorunlar ve boşanma kararı oldu.

Genç kadın, arkadaşının evliliğindeki sıkça yaşanan tartışmalar sonucunda çiftin boşanma kararı aldıklarını ifade etti. Ancak olayın gelişimi, kadının kayınpederinin de bu konuya müdahil olmasıyla daha da ilginç bir hal aldı.

gtt.jpg

Anlatılanlara göre, kayınpederi gece saat 01.00 sularında alkollü bir şekilde arkadaşını arayarak ilişki konusunda önerilerde bulundu. Kayınpeder, gelinine önce bir kahve yapmasını ve ardından geceliğini giyerek kocasını yatağa çekmesini tavsiye etti.

Genç kadın, bu olay karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığını ifade ederken, konuyu arkadaşından izin alarak TikTok hesabında paylaştığını belirtti. "Bu kulaklar daha neler duyacak acaba?" diyen genç kadın, takipçilerine olayın şokunu yaşadıkları anı anlatarak, konu hakkında ne düşündüklerini sormayı ihmal etmedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar