Kavgalı yönetmen Nuri Bilge Ceylan ile Zeki Demirkubuz'u aynı anda galaya davet etti

Kavgalı yönetmen Nuri Bilge Ceylan ile Zeki Demirkubuz'u aynı anda galaya davet etti
Yaşam Koçu filmi ile seyirci ile buluşan Doğu Demirkol, büyük tartışma yaşayan iki yönetmen Nuri Bilge Ceylan ile Zeki Demirkubuz'u galaya davet etti.

Yaşam Koçu filmi vizyona giren Doğu Demirkol, Hakan Gence İle Sıkı Muhabbet programına Doğu Demirkol konuk oldu.

Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılıp yuhlanan ile sonrasında kariyerini yeniden başarılı bir şekilde ilerleten Doğu Demirkol, o tarihlerdeki duygularını anlattı.

NURİ BİLGE CEYLAN, YETENEK SİZSİNİZ'İ İZLEMİŞ

Demirkol, o dönem vazgeçmeyi düşündüğü sırada bir arkadaşının ona 'Türkiye'nin en çok izlenen programında yuhlandın, öyle bir seviyedesin ki daha aşağı inemezsin ne yaparsan yap yükselmek zorundasın' dediğini söyleyerek yeniden başlayıp devam ettiğini dile getirdi.

'AHLAT AĞACI ÖNCESİ HİÇ NURİ BİLGE CEYLAN FİLMİ İZLEMEDİM'

Nuri Bilge Ceylan’ın kendisini Güldür Güldür Show’daki bir performansını izleyip film görüşmesi için çağırdığını belirten Demirkol, ödüllü Yönetmen Ceylan'ın sonrasında Demirkol'un yaptığı işleri izlediğini ve Yetenek Sizsiniz’deki görüntülerini izleyerek Ahlat Ağacı'ndaki Sinan'a olan benzerliği nedeniyle dikkatini çektiğini de anlattı.

'CEYLAN VE DEMİRKUBUZ TARTIŞMASININ TAM ORTASINDA DURUYORUM'

Ahlat Ağacı öncesi Nuri Bilge Ceylan’ın filmlerini hiç izlemediğini söyleyen Doğu Demirkol, kimi zaman fikirlerini danışmak için Nuri Bilge Ceylan ile görüştüğünü söyledi. Zeki Demirkubuz'un filminde de oynayan Demirkol, bu rol öncesi yine Ceylan'la konuştuğunu ve kendisine hiçbir olumsuz yorumda bulunmadığını da dile getirdi.

İki yönetmenin arasındaki tartışmalardan uzun süre haberdar olmadığını itiraf eden Demirkol, 'tartışmanın tam ortasında duruyorum, konuya da vakıf değilim, ikisini de çok seviyorum' dedi.

Yaşam Koçu filminin galasına birbiri ile kavgalı olan iki yönetmeni de çağırdığını söyleyen Komedyen Demirkol, 'birinden biri gelmez diye düşündüm, ikisi de gelmedi' dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar