Kastamonu'da MHP'li başkan CHP ve İYİ Parti'yi masaya çağırınca büyük kriz çıktı!

Kastamonu'da MHP'li başkan CHP ve İYİ Parti'yi masaya çağırınca büyük kriz çıktı!
Kastamonu'nun Pınarbaşı İlçesi'nde bir araya gelen CHP, MHP ve İYİ Parti yöneticileri ortak bildiri yayınladı. Ancak bildiriye MHP'nin imza atması büyük kriz yaratınca İl Başkanlığından ilçe başkanının söylediklerinin tam tersini dile getiren bir açıklama yapıldı.

Gazeteci Barış Yarkadaş, Kastamonu'da yaşanan Cumhur İttifakı krizini sosyal medya hesabından paylaştı. 

Pınarbaşı İlçesi'nde bir araya gelen CHP, MHP ve İYİ Parti yöneticileri ortak bildiri yayınladı.

Ancak bildiriye MHP'nin imza atması büyük kriz yaratınca İl Başkanlığından ilçe başkanının söylediklerinin tam tersini dile getiren bir açıklama yapıldı.

İŞTE O KRİZİN AYRINTILARI

Gazeteci Barış Yarkadaş, Kastamonu'da yaşanan o krizin öyküsü:

"Kastamonu - Pınarbaşı İlçesi'nin CHP MHP ve İYİ Parti yöneticileri bir araya gelerek, bölgede yaşanan sorunların çözümü için bir bildiri yayımlıyor. MHP Kastamonu İl Başkanlığı, bunun üzerine Pınarbaşı İlçe Başkanı Mesut Pınar'a "Bildiriden imzanızı çekin ve açıklama yapın" diyor.

MHP'li Mesut Pınar da uzun bir açıklama yapıyor ve "Bildiri ben hastanedeyken imzalanmış. Biz sorunları konuşmak için Cumhur İttifakı ortağımız AKP Pınarbaşı İlçe Başkanlığı ile istişare halindeyiz. Diğer partileri de Ortak Çözüm Masası'nda buluşmaya çağırıyoruz" ifadesini kullanıyor. MHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Mesut Pınar'ın bu ifadesi, AKP-MHP İl Başkanlıkları'nı ayağa kaldırıyor. Bu kez ilçe başkanının söylediklerinin tam tersini dile getiren ve ilçe başkanının söylediklerini anlamsız hale getiren şu not yayımlanıyor:

271805-736x701.jpeg

Kastamonu'da yaşanan bu tablonun adı; siyasetin siyaset eliyle tasfiye edilmesidir. CHP ve İYİ Parti ile hiçbir koşulda görüşmeyeceklerini söyleyen MHP yönetimi, ilçe halkının bildiride tespit ettiği sorunlarını nasıl çözmeyi düşünüyor? Bu nasıl bir dil, nasıl bir anlayıştır?"

271804-720x960.jpeg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar