Karısının yüzünü doğramıştı: İstenen ceza belli oldu!

Karısının yüzünü doğramıştı: İstenen ceza belli oldu!
İzmir'in Buca ilçesinde, dini nikahla birlikte yaşadığı Aysel Perkgün'ü darp edip, yüzünü doğrayan cani hakkında 9 yıl hapis cezası istendi.

Dini nikahlı eşinin yüzünü çok sayıda bıçak darbesiyle yaralayan F.D için 9 yıla kadar hapis cezası istendi.

DHA''nın haberine göre geçen yıl 30 Ağustos''ta meydana gelen olayda; uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen F.D. ile dini nikahla birlikte yaşadığı Aysel Perkgün arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine F.D. , iddiaya göre, 1 yaşındaki çocuğunun yanında Aysel Perkgün''ü darp edip, çok sayıda bıçak darbesiyle vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Perkgün''ün çığlıklarını duyan komşuları, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan Perkgün, sağlık ekiplerince Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi''ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Polis tarafından gözaltına alınan F.D. ise sevk edildiği adliyede tutuklandı.

İzmir''de dini nikahlı kocasının yüzünden bıçakla yaraladığı Aysel Perkgün ile ilgili davada mütalaa açıklandı. Korkunç olayda 9 yıl hapis cezası istenen F.D.''nin, tutukluğa yapılan itiraz sonrası da tahliyesine karar verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar