Kardeşlerim dizisinin ünlü oyuncusu apar topar hastaneye kaldırıldı!

Kardeşlerim dizisinin ünlü oyuncusu apar topar hastaneye kaldırıldı!
Her bölümüyle izleyiciyi ekrana büyülemeyi başaran Kardeşlerim dizisinde Elif karakterine hayat veren güzel oyuncu Dilara Sümbül apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncu acil tedaviye alındı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ATV’de 4 sezondur devam eden Kardeşlerim dizisinde rol alan Dilara Sümbül, hastanelik oldu. Duy Beni, Evlilik Hakkında Her Şey, Baş Belası ve Elimi Bırakma gibi birbirinden başarılı dizide yer alan ünlü oyuncu, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Su Burcu Yazgı Coşkun, Cihan Şimşek gibi isimlerle rol alan ve Kardeşlerim dizisinde Elif karakterine hayat veren Dilara Sümbül’ün hastanelik olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Sağlık sorunları nedeniyle zor zamanlar geçiren güzel oyuncu, karnındaki şiddetli ağrı nedeniyle apar topar hastaneye kaldırıldı.

Ünlü oyuncunun yumurtalık kistinin patladığı ortaya çıktı. Dizideki performansıyla izleyiciyi kendisine bağlayan 25 yaşındaki Dilara Sümbül’ün tedavisi devam ediyor. Ünlü ismin yarın hastaneden taburcu edeceği öğrenildi.

yy.jpg

DİLARA SÜMBÜL KİMDİR?

1999'da Urfa'da dünyaya gelen Dilara Sümbül, Elimi Bırakma, Baş Belası, Evlilik Hakkında Her Şey ve Duy Beni gibi birbirinden başarılı projede yer aldı. Profesyonel olarak 9 yıl Latin danslarıyla ilgilenen oyuncu, Bedir Bedir ve Selen Domaç'tan temel oyunculuk eğitimi, Hilal Saral'dan da kamera önü oyunculuk eğitimi aldı.

640xauto-002.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar