Karateci Çocuk (The Karate Kid) filmi konusu nedir? Karateci Çocuk nerede ve ne zaman çekildi? Karateci Çocuk oyuncuları kimler?

Karateci Çocuk (The Karate Kid) filmi konusu nedir? Karateci Çocuk nerede ve ne zaman çekildi? Karateci Çocuk oyuncuları kimler?
Televizyon ekranlarında yayınlanan Karateci Çocuk (The Karate Kid) filminin konusu ve oyuncuları izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki Karateci Çocuk (The Karate Kid) filmi konusu nedir? Karateci Çocuk nerede ve ne zaman çekildi? Karateci Çocuk oyuncuları kimler?

Karateci Çocuk (The Karate Kid) filmi televizyon ekranlarında yayınlanması ile birlikte tekrardan gündeme geldi. Birçok izleyen filmin konusu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Karateci Çocuk (The Karate Kid) filmi konusu nedir? Karateci Çocuk nerede ve ne zaman çekildi? Karateci Çocuk oyuncuları kimler?

KARATECİ ÇOCUK (THE KARATE KİD) FİLMİ KONUSU NEDİR?

Detroit'in sevilen çocuklarından biri olan Dre, annesinin kariyeri sebebiyle Çin'e taşınmak zorunda kalan genç bir çocuktur. Yeni hayatında arkadaş edinme çabaları sırasında sınıf arkadaşı Mei Ying ile yakınlaşan Dre, kültürler arası zorluklarla karşılaşır. Sınıfın kabadayısı Cheng'in zorbalıklarıyla mücadele eden Dre, kung fu konusunda deneyimsizdir. Ancak, tamirci Bay Han'ın rehberliğinde Dre, kung fu öğrenmeye başlar. İkilinin başladığı bu yolculuk, Cheng ile olan final karşılaşmasına doğru ilerler. Bay Han, Dre'ye kung fu'nun sadece fiziksel bir mücadele olmadığını, aynı zamanda olgunluk ve sükunet gerektiren bir sanat olduğunu öğretir. Dre, kung fu sayesinde sadece zorbalıklara karşı durmakla kalmaz, aynı zamanda hayatının en önemli dövüşünü verir.

KARATECİ ÇOCUK OYUNCULARI KİMLER?

Jackie Chan

Jaden Smith

Taraji P. Henson

Yu Rongguang

Zhenwei Wang

KARATECİ ÇOCUK NEREDE VE NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

"Karateci Çocuk" filmi, 2010 yılında çekilmiş olup yönetmen koltuğunda Harald Zwart bulunmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar