Karacabey Kültür Yayınlarına kazandırılan 3 eser tanıtıldı

Karacabey Kültür Yayınlarına kazandırılan 3 eser tanıtıldı
Karacabey Belediyesi, Kültür Yayınları arşivine kazandırdığı üç önemli eseri vatandaşlarla buluşturdu. Tarihi Fotoğraf Galerisi'nde düzenlenen tanıtım ve imza günü, ilçe protokolü ve yerel halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Karacabey Belediyesi, Şaban Yalazı'nın "Karacabey" kitabının ardından, Araştırmacı Yazar Raif Kaplanoğlu'nun "1. Dünya Savaşı; Dönenler ve Dönemeyenler" adlı eseri ile Seher Üstün Pehlivan'ın hazırladığı "Hatıra Defteri" adlı eseri okurlarla buluştu. Eserler, belediye tarafından özenle basılarak Karacabey Kültür Yayınları arşivine eklendi.

Tanıtım ve imza günü, Tarihi Fotoğraf Galerisi'nde düzenlendi ve etkinlik, ilçe sakinlerinin ve protokolün yoğun ilgisiyle karşılandı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, etkinlikte yaptığı konuşmada, göreve geldikleri 2014 yılından itibaren ilçeye çeşitli alanlarda hizmet verdiklerini belirterek, bu hizmetlerin yanı sıra kültürel ve sosyal faaliyetlere de büyük önem verdiklerini vurguladı.

Başkan Özkan, "Karacabey'de yaşayan insanlar geçmişleri ve gelecekleriyle birlikte köklü bir geçmişe sahiptir. Köklerimizi bilmemiz, geçmişimizi tanımamız geleceğe daha güçlü bir şekilde ilerlememize katkı sağlar. Bu nedenle çeşitli alanlarda kültürel faaliyetlere öncülük ediyoruz" dedi.

Eserlerin yazarlarına teşekkür eden Başkan Özkan, Şaban Yalazı'ya, Raif Kaplanoğlu'na ve Seher Üstün Pehlivan'a katkılarından dolayı minnettarlık duyduklarını ifade etti. Özkan, ayrıca Raif Kaplanoğlu'nun Bursa'da bir marka haline geldiğini ve bu alanda önemli eserlere imza attığını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar