Kara listede olanları sevindirecek gelişme! 3 bankadan büyük kampanya

Kara listede olanları sevindirecek gelişme! 3 bankadan büyük kampanya
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Kara listede olan vatandaşlar için müjdeli haber geldi. 3 banka kampanya başlattı.

Bankalar üzerinden herhangi bir kredi başvurusu veya kredi kartı başvurusu yaptığınız zaman Kara listede olursanız bankalar sizleri maalesef kredi onayı vermez. Kara listede olan kişiler eğer ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa Kara listede olan borçlarını kapattıktan sonra kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirebilir. Acil ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler kara liste borçlarını kapattıktan sonra Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden de bazı şartlara uygun olarak kredi kullanabilecektir.

Emekli olan kişilerin kredi kullanabilmeleri için Ziraat Bankası VakıfBank veya Halkbank üzerinden emekli maaşı alması sigortalı olarak çalışan kişilerin ise kara liste borçlarını kapattıktan sonra kredi kullanabilmeleri için en az son iş yerinde 6 aydır sigortası yatıyor olması gerekmektedir. 

Ziraat Bankası

Ülkemizin en çok tercih edilen ve kamu Bankası olan Ziraat Bankası kara liste de borçlarını kapatan emekli olan vatandaşlara yapmış olduğu bu kampanyayı sigortalı olarak çalışan ve devlet memuru olan vatandaşlar için de başlattı. Kara liste borçlarınızı kapattıktan sonra size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek kimlik gelir belgesi ve borcu yoktur kağıtları ile birlikte başvurunuzu gerçekleştirebilir kredinize hemen kullanabilirsiniz. Emekli olan kişiler kredi almak istiyorlarsa emekli maaşlarını Ziraat Bankası'na taşınması şartı ile kredi onayı alacaklardır. Ziraat Bankası kredi başvurusunda bulunduktan sonra Kredi değerlendirmesini Genel müdürlük yapacak ve sizlere 1 ile 4 iş günü arasında sonuç verilecektir.

Vakıfbank ve Halkbank

Ziraat bankası'nda olduğu gibi Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de kredi kullanacak olan vatandaşlar belirtilen Kredi şartlarına uygun olmaları durumunda bu bankalar üzerinden hemen 5 dakika içerisinde Kredi sonucunu öğrenebilecek. Emekli olan sigortalı olarak çalışan ve devlet memuru olan vatandaşlar hangi banka üzerinden kredi kullanacaklar ise o bankanın şubesine giderek ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurabilir ve yanında evrakları ile birlikte başvurusuna gerçekleştirebilir. Ziraat bankası'nda olduğu gibi emekli olan vatandaşların kredi başvurusu yapacağım banka üzerinden emekli maaşını alması şarkı ile kredi onayı verilecektir. Emekli olan kişiler ayrıca sadece ihtiyaç kredisi değil konut kredisi ve taşıt kredisi de kullanabilir. (tumhaber.com)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar