Kandilli Koleji'nin sahibi öğretmenlere şemsiye ile saldırdı

Kandilli Koleji'nin sahibi öğretmenlere şemsiye ile saldırdı
Kadıköy'de bulunan Kandilli Koleji'nde sendikal haklarını kullanmak isteyen öğretmenlere, kolej sahibi şemsiyeyle saldırdı.

Kadıköy'de bulunan Kandilli Koleji'nde yasa dışı çalıştırma koşullarını direnen ve sendikal haklarını kullanmak isteyen öğretmenlere, kolej sahibi şemsiyeyle saldırdı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN'E SESLENDİLER

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacağını belirterek Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e seslendi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

'İstanbul Kadıköy'de bulunan Kandilli Koleji patronu sendika üyelerimize saldırdı. Yasa dışı çalıştırmaya yasal hakları ve sendikal kimlikleri ile karşı çıkan üyelerimize fiziki müdahalede bulunan kurum hakkında suç duyurusunda bulunacağız.

Özel sektör öğretmenlerinin onuru ve haysiyetini koruma, güvenceli çalışma koşullarına sahip olma mücadelesinde kararlıyız. Patronların çalışma biçimi haline getirdiği keyfi uygulamaları yerle bir edeceğiz.

Patronlar 'otoritelerinin' sarsıldığı her durumda gerçek yüzlerini gösteriyor. Eğitim gibi önemli bir alan bu patronların elinde. MEB'in eğitim politikasının karşılığı bu. Sendikamız eğitimi ve eğitim emekçisini patronlara teslim etmeyecek. Dostlar Kenetlenin! Haklıyız, Gerçek Bizimle!'

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar