Kahramanmaraş'taki kadın cinayetinde korkunç gerçek otopsi raporunda ortaya çıktı

Kahramanmaraş'taki kadın cinayetinde korkunç gerçek otopsi raporunda ortaya çıktı
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yaşayan Edanur Şahin, eski eşi ve yeni eşi arasında çıkan kavgada 13 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Otopsi raporunda ise korkunç gerçek ortaya çıktı.

Kahramanmaraş Elbistan’da, bıçaklanarak öldürülen 24 yaşındaki Edanur Şahin'in otopsi raporu hazırlandı. 

Raporda Şahin'in ölümüne neden olan 13 bıçak darbesinden 12'sinin eşi Hüseyin Şahin tarafından, birinin de eski eşi Fırat Gültekin tarafından yapıldığı ortaya çıktı. Elbistan Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada Şahin hakkında 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış, Gültekin hakkında ise 'olası kastla öldürme' suçundan müebbet hapis istendi.

Maraş Elbistan’da 7 Haziran'da kadın cinayeti meydana geldi. Hüseyin Şahin ile evli olan ve ayrılmak isteyen Edanur Şahin, 3 yıl önce boşandığı eski kocası Fırat Gültekin’in yanına döndü.

Hüseyin Şahin, 7 Haziran akşamı Fırat Gültekin'in evine gitti. Kapıyı açan Edanur Şahin, buna izin vermeyince üçünün arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında üçü de bıçaklandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri Fırat Gültekin'i apartmanın önünde yaralı buldu. Eve giren polisler Edanur Şahin'i ölü, eşi Hüseyin'i de yaralı halde buldular.

Hastanedeki tedavilerinin ardından gözaltına alınarak mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Hüseyin Şahin tutuklanırken, Fırat Gültekin adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Ayrıca Hüseyin Şahin'in eşi Edanur'a yönelik birden fazla suçtan dolayı soruşturmasının olduğu ortaya çıktı.

Edanur Şahin'in otopsi raporu çıktı. Raporda kadının 13 yerinden bıçaklandığı, 12'sinin Hüseyin Şahin'in kullandığı bıçakla, 1'inin de Fırat Gültekin'in kullandığı bıçakla gerçekleştirildiği belirtildi. Raporda ayrıca Fırat Gültekin'in bıçak darbesinin tek başına ölüme neden olacak yaralanma olduğu kaydedildi.

AĞIR HAPİS CEZASI İSTENİYOR

Raporun üzerine soruşturmasını tamamlayan cumhuriyet savcısı; Hüseyin Şahin hakkında 'eşe karşı kasten öldürme', 'öldürmeye teşebbüs' ve 'nitelikli konut dokunulmazlığını ihlal' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet, Fırat Gültekin hakkında ise 'olası kastla kasten öldürme' ve 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından müebbet hapis istemiyle Elbistan Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar