İşten çıkarıldığı için öfkelenen adam çekiçle saldırdı

İşten çıkarıldığı için öfkelenen adam çekiçle saldırdı
Kâğıthane’de, Adem Karaçimen işten çıkarıldığı için öfkelendi ve aralarında çalıştığı mağazanın da bulunduğu 3 iş yerinin camları ile 2 araca çekiçle vurarak zarar verdi.

Olay, Sultan Selim Mahallesi Turan Sokak''ta saat 05.30 sıralarında iş merkezlerinin olduğu yere gelen bir adamın, eline aldığı çekiçle 3 işyerinin camını tek tek kırmasıyla başladı. Ardından diğer iş yerlerinin de camlarını kıran adam ardından yolun karşısına geçerek bu kez park halindeki 2 aracın camlarını tek tek kırdı. Olayın ardından adam, çekici sokağa fırlatarak olay yerinden ayrıldı. Sabah saatlerinde iş yerlerine gelenler, sokaktaki 3 iş yeri ve park halindeki iki aracın camlarının kırılmış olduğunu gördü. İş yerleri ile araçların kurşunlandığını düşünen sokak sakinleri, durumu polise bildirdi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede saldırının çekiçle gerçekleştirildiği tespit edildi.

İhbar üzerine olay yerine intikal eden Kâğıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sokakta çalışma başlattı. Çevrede yapılan aramalar sonucunda, saldırıda kullanılan çekiç kaldırım kenarında bulundu. Öte yandan ekipler, mahalledeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceledi ve iş yerlerindeki yetkililerin bilgisine başvurdu.

İncelemeler sonucunda çekiçli saldırıyı, çalıştığı kadın iç çamaşırı firmasından bir süre önce çıkarılan Adem Karaçimen (56) adlı kişinin gerçekleştirdiği tespit edildi. Karaçimen, evinde yakalanarak gözaltına alındı. Karaçimen''in, ilk ifadesinde, çekiçle saldırdığı iş yerlerinden biri olan kadın iç giyim firmasından çıkarıldığı için saldırıyı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. (İHA)

Olaya ait görüntüler;

Kağıthane''de çekiçli saldırı: 3 iş yeri ile 2 aracın camlarını kırdı

Kağıthanede çekiçli saldırı: 3 iş yeri ile 2 aracın camlarını kırdı

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar