Kadınlar CHP’de Özgür Özel'i görmek istiyor

Kadınlar CHP’de Özgür Özel'i görmek istiyor
Aktivist ve eski CHP'li Gülseren Onanç, sosyal medyadan CHP'li Özgür Özel ile yolda karşılaşan kadınları paylaştı. Kadınların Özgür Özel’e yaklaşımları sosyal medyada gündem oldu.

ÖZGE SIVAS / GÜNBOYU

CHP'de değişim tartışmaları hızla sürüyor. Şu sıralar genel başkanlık koltuğu için en ciddi aday CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel.

Bu tartışmalar devam ederken aktivist ve eski CHP'li Gülseren Onanç, dün akşam Özgür Özel ile bir araya geldi.

Onanç ve Özel sokakta kadınlarla karşılaştı. Özel’i karşılarında görerek heyecanlanan kadınların ilk sordukları soru Özgür Özel’in başkan adayı olup olmayacağı oldu.

Genç kadınlar, Özel'i CHP Genel Başkanı olarak görmek istediklerini ,"CHP'de genç başkanlar görmek istiyoruz" sözleriyle ifade ederken, Onanç'ta bu isteklere destek verdi.

Onanç, o anları sosyal medya hesabından şu notla paylaştı:

“Dün akşam bizim sokaktan geçen genç kadınlar Özgür Özel’li görünce heyecanlandı. Hemen başkan adayı olup olmayacağını sordular. Üç genç kadın artık CHP’nin başında genç insanları görmek istediklerini, genç Özgür’ü başkan olarak görmek istediklerini söylediler. @eczozgurozel ‘i ben de destekliyorum Sokağın da SESi olmak istedim. #chpdeği̇şi̇mşart”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar