Buket Aydın: Kılıçdaroğlu seçimi kazanacağız derse bu kez gerçekten gülerim

Buket Aydın: Kılıçdaroğlu seçimi kazanacağız derse bu kez gerçekten gülerim
Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, yaptığı açıklamada CHP Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu ile 2019'da dalga geçmediğini söyleyen Aydın “Kılıçdaroğlu 2024 yerel seçimlerini kazanacağız derse bu sefer gülerim" dedi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

31 Mart 2019 seçimleri öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na güldüğü anlarla eleştirilerin odağı olan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Buket Aydın, “Ben kaybettim, neden kaybettim diye şapkanızı önünüze koymuyorsanız. Hala garip garip dönemlerle, abuk subuk şeylerle kıyaslayarak bence gerçekten kendisi çok kötü duruma düşürüyorsunuz” dedi.

Kılıçdaroğlu’na ‘bence biraz susun’ diyen Aydın, “Bu talihsiz açıklamaları yapmayın. Böyle devam ederseniz yerel seçimlerde de sonunuz ancak hezimet olacak. Geçen seçimlerde vardı ya, Buket Aydın güldü, şöyle oldu, böyle oldu. Ben orada Kemal Kılıçdaroğlu ile dalga geçmek için gülmemiştim. Yayının akışında var olan şeyleri kesip kırparak o videoyu yayınlıyorlardı. Ama 2024 yerel seçimlerini kazanacağız derse bu sefer gülerim” dedi. Aydın, Kılıçdaroğlu’nun durumunu iyi görmediğini belirterek, “Kemal bey halinizi iyi görmüyorum. Bir tatile mi gitseniz veya bir uzmanla mı görüşseniz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar