Kadın sürücü trafikte terör estirdi: Etrafı tekmeleyip tehditler savurdu!

Kadın sürücü trafikte terör estirdi: Etrafı tekmeleyip tehditler savurdu!
Kartal'da Özlem Ç.'nin kullandığı bir otomobil, Baran Gür'ün kullandığı araca arkadan çarptı. Baran Gür ile tartışma yaşayan Özlem Ç., "Senden mi korkacağım, polis çağır" diyerek sert tepki gösterdi ve aracı tekmelemeye başladı. O anlar anbean kameraya yansıdı.

Olay, 2 Şubat Cuma günü Orhantepe Mahallesi Üsküdar Caddesi üzerinde oldu. İddiaya göre, Özlem Ç. yönetimindeki otomobil, Baran Gür'ün kullandığı bir hafif ticari araca arkadan çarptı. Kaza sebebiyle sürücüler arasında bir tartışma çıktı.

kartalda-carptigi-araci-tekmeledi-otom-14792-1.jpg

ARACI TEKMELELEYEREK MEYDAN OKUDU

Tartışmanın uzamasıyla görüntü alan Baran Gür'e tepki gösteren Özlem Ç. tehdit ve hakaretlerde bulundu. "Polis çağıracağım" diyen Baran Gür'e karşılık veren Özlem Ç., "Çağır oğlum, senden mi korkacağım. İstediğini çekebilirsin" dedi. Özlem Ç. aracının başına geçen Baran Gür'ün üzerine doğru yürüdü. "Kadınsın diye bir şey yapmıyorum" şeklinde tepki gösteren Baran Gür'e Özlem Ç., "Yap, adamsan yap diyerek" çarptığı aracı tekmeledi.

kartalda-carptigi-araci-tekmeledi-otom-14792-2.jpg

ARACI TAKİP ETTİ, YOL KESTİ

Tartışmanın uzaması üzerine olay yerinden giden Baran Gür, bu sefer de takip edildi. Otomobille Gür'ün kullandığı aracı dakikalar boyunca takip eden Özlem Ç., bir süre sonra aracın önünü kesti. Araç sürücüsü Baran Gür yoluna devam ederken, tartışma araç camlarında devam ettirdi. Özlem Ç.'nin kullandığı otomobil, takip esnasında aracı bir sefer daha geçmeye çalışırken, başka bir otomobile çarparak kaza yaptı.

kartalda-carptigi-araci-tekmeledi-otom-14792-3.jpg

YAŞANANLAR KAMERADA

Yaşanan olayı anbean cep telefonu ile kayıt altına alan hafif ticari araç sürücüsü Baran Gür, karakola giderek şikayetçi oldu. Kazadan sonra çıkan tartışma, Özlem Ç.'nin aracı tekmelediği anlar ile dakikalarca süren takip ve yol kestiği o anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar