Kadıköy’deki korkutan feci kaza! Taksi hurdaya döndü

Kadıköy’deki korkutan feci kaza! Taksi hurdaya döndü
Kadıköy’de saat 02.30 sıralarında meydana gelen kazada, ticari taksi iddiaya göre başka bir otomobilin sıkıştırması üzerine sürücünün kontrolünden çıkarak direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak ters dönen takside 3’ü ağır 4 kişi yaralandı.

Kadıköy Çiftehavuzlar Mahallesi Operatör Cemil Topuzlu Caddesi üzerinde meydana gelen kazada iddiaya göre cadde üzerinde seyir halinde olan sürücü T. A hakimiyetindeki ticari taksi, başka bir otomobilin sıkıştırması üzerine kontrolden çıkarak direğe çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan ticari taksi ters dönerek park hâlindeki bir başka araca çarptı. Meydana gelen kaza da 4 kişiden 3''ü ağır şekilde yaralandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ticari takside sıkışan sürücü T. A ve yanında bulunan üç yolcuyu yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti.

Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Meydana gelen kazada hurdaya dönen ticari taksinin tavanının koptuğu görüldü. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı. (AA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar