Rahatlığı pes dedirtti! Cips yiyerek hırsızlık yaptı, o anlar saniye saniye görüntülendi

Rahatlığı pes dedirtti! Cips yiyerek hırsızlık yaptı, o anlar saniye saniye görüntülendi
Aksaray'da yaşanan olayda 3 farklı binanın bodrum katından elektronik eşya ile bakır malzeme çalan 26 yaşındaki Müslim Kocaoğlan, başka bir apartmana girerken polis tarafından suçüstü yakalandı ve tutuklandı. Kocaoğlan’ın hırsızlık yaparken cips yediği görüldü.

İlginç olay, Paşacık Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Binada oturan vatandaşlar bodrum katta yer alan elektronik eşya ile bakır malzemelerin olmadığını fark etti. Ardından güvenlik kameralarını izledi.

Bina yetkilileri görüntülerde malzemelerin rahat tavırları ile binaya giren ve cips yiyen kişi tarafından çalındığını gördü. Ardından yetkililer, polise haber verdi.

DAHA ÖNCE HIRSIZLIK SUÇU KAYDI VARMIŞ

Adrese polis ekipleri sevk edildi ve yapılan incelemede, şüphelinin daha önce hırsızlık suçundan kaydı olan Müslim Kocaoğlan olduğu tespit edildi. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Kocaoğlan’ı Ereğlikapı Mahallesi'nde hırsızlık için başka bir binaya girerken suçüstü yakaladı.

ÜÇ FARKLI BİNAYA DAHA GİRDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Kocaoğlan gözaltına alınırken, emniyetteki ilk ifadesinde 3 farklı binaya daha girdiğini itiraf etti. Müslim Kocaoğlan işlemler sonrası çıkarıldığı mahkeme kararıyla tutuklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar