Kadıköy'de aşırı hız kaza getirdi!

Kadıköy'de aşırı hız kaza getirdi!
İstanbul Kadıköy'de 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde, Fenerbahçe Mahallesi, Operatör Cemil Topuzlu Caddesi üzerinde meydana gelen hız yarışı kazası, gece saatlerinde korku dolu anlara sebep oldu.

Emircan Y. yönetimindeki Mercedes marka araç ile plakası belirlenemeyen bir başka aracın hız yarışına tutuşması sonucu park halindeki ticari taksiye çarptılar.

Olay, saat 03.30 sularında gerçekleşti. İddialara göre, cadde üzerinde aşırı hızla ilerleyen Emircan Y.'nin aracı kontrolden çıkarak önce seyir halindeki Onur Furkan D.'nin kullandığı araca çarptı, ardından da park halinde bekleyen Cuma S. kontrolündeki ticari taksinin üzerine çıkarak durabildi. Çarpmanın etkisiyle ticari taksi neredeyse 40 metre sürüklendi.

Kazada ticari taksi şoförü Cuma S. ile Emircan Y. hafif şekilde yaralanırken, olayı gören çevredekiler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine intikal ederek yaralı sürücüleri Göztepe Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'ne sevk etti.

Polis ekipleri, kaza yerinde alkol testi yaparak olaya karışan sürücülerin durumunu değerlendirdi. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatılırken, aşırı hızın ve tehlikeli araç kullanımının yarattığı riskler bir kez daha gündeme geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar