Kadem Ekşi kimdir? AKP Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi kaç yaşında ve nerelidir?

Kadem Ekşi kimdir? AKP Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi kaç yaşında ve nerelidir?
Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte belediye başkan adayları belli olmaya başladı. AKP'den Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi oldu. Peki Kadem Ekşi kimdir? AKP Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi kaç yaşında ve nerelidir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklandı. AKP Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi oldu. Peki Kadem Ekşi kimdir? AKP Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi kaç yaşında ve nerelidir?

KADEM EKŞİ KİMDİR?

1965 doğumlu olan Kadem Ekşi, İstanbul Maltepe'de ilk ve orta öğrenimini tamamladı. Kadem Ekşi, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. Mezuniyet sonrasında 1991 yılına kadar Bayındırlık ve İskan Bakanlığı bünyesinde mühendis olarak çalışmıştır.

1991 yılında kendi şirketini kurarak mimarlık ve mühendislik alanında proje ve müşavirlik hizmetleri ile inşaat sektöründe konut yapımı gibi birçok alanda faaliyet göstermiştir.

Ekşi, Boğaziçi Üniversitesi Çevre Bilimleri Enstitüsü'nde ekoloji üzerine, Bahçeşehir Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi üzerine akademik çalışmalar yapmıştır.

Sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliği ve dernek başkanlığı gibi görevlerde bulunmuş, bu görevlerini halen sürdürmektedir. Kamu ve özel sektörde elde ettiği deneyim ve birikimlerini çeşitli sempozyumlar, bilimsel etkinlikler ve makalelerle paylaşmaktadır.

Kadem Ekşi evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar