Kaan Kazgan'a saniyeler içinde nakavt olmuştu: Savaş Cebeci kavganın asıl sebebini açıkladı

Kaan Kazgan'a saniyeler içinde nakavt olmuştu: Savaş Cebeci kavganın asıl sebebini açıkladı
MMA'ci Kaan Kazgan'dan dayak yiyen ve kanlar içinde kalan Savaş Cebeci sessizliğini bozdu.

ASLIHAN KAMER TÜREL CAYMAZ-GÜNBOYU

Geçtiğimiz haftanın gündem olan konularından bir tanesi vücut geliştiricisi Savaş Cebeci ile MMA(karma dövüş sanatları) sporcusu Kaan Kazgan'ın sokak dövüşüydü.

Vücut geliştiricisi Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, bir süredir sosyal medyada yaşadıkları gerilim ardından geçtiğimiz günlerde İstanbul Tuzla’da boş bir alanda kavga etmişlerdi.

Kaan Kazgan ile Savaş Cebeci arasında yapılan ve sokak dövüşünü aratmayan olayda Kazgan, Cebeci'yi saniyeler içinde döverek kanlar içinde bıraktı.

Cebeci, dövüşte etkili olamazken "Nefessiz kaldım..." diyerek küfürlü bir ifade de kullanmıştı.

Savaş Cebeci, olaydan sonra ilk kez konuştu.

Fitness uzmanı Cebeci, kavga için "İtalya’dayım, biraz kafamı toplamaya çalıştım. Çünkü biliyorsunuz kafama ağır darbeler aldım. Sokağın ortasında kavga etme gibi bir amacım yoktu. Amacım yine kuralsız bir şekilde ringde dövüşmekti” ifadelerini kullandı.

GÖZALTINA ALINMIŞLARDI

Polis ekipleri Tuzla'da dövüşen Cebeci ve Kazgan'ı gözaltına almıştı.

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğünce ifadeleri alınan iki isim birbirinden şikayetçi olmadı. Öte yandan, Kazgan’ın ifadesinde “Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık” dediği belirtilmişti.

Kaan Kazgan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Savaş Cebeci ile ifade vermeleri hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Kazgan, şunları söylemişti:

“Savaş Cebeci ile yaptığımız ring dışı müsabakadan dolayı adli mercilerce resen başlatılan soruşturma gereği ikimiz de gittik, ifadelerimizi verdik. İkimiz de birbirimizden şikayetçi olmadık ve konu kapandı."

Ayrıca Türkiye MMA Federasyonu, Savaş Cebeci ile dövüşen Kaan Kazgan hakkında yeni bir açıklama yaptı ve dövüşçünün disipline sevk edildiğini duyurdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar