Juventuslu Merih Demiral'dan corona virüs açıklaması

Juventuslu Merih Demiral'dan corona virüs açıklaması
Juventus'ta top koşturan Rugani'de corona virüse rastlanmasının ardından gözler aynı takımda futbol oynayan Merih Demiral'a çevrilmişti. Milli futbolcu, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Çin'in Wuhan kentinden yayılmaya başlayan ve Avrupa'da özellikle İtalya'da şiddetli şekilde etkisini gösteren corona virüs, Juventus'a da sıçramıştı. 

Juventus'un dünyaca ünlü futbolcusu Ronaldo, takım arkadaşı Rugani'de corona virüse rastlanmasının ardından karantina alındı. Bu haberin ardından gözler milli futbolcumuz Merih Demiral'a çevrildi. 

VİRÜS BULAŞAN İLK FUTBOLCU 

Merih Demiral, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kovid-19 sebebiyle kulübümüz tedbir amaçlı bazı kararlar aldı. Bu yüzden ben de çalışmalarıma bir süre evimde devam edeceğim. Sağlığım gayet iyi ve panik oluşturacak bir durum yok. Desteklerini iletenlere teşekkürler. Lütfen sizler de gerekli tedbirleri alın." ifadelerini kullandı.

Juventus'un İtalyan savunma oyuncusu Daniele Rugani'nin koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Rugani, Serie A'da corona virüs bulaşan ilk futbolcu olmuştu.

Serie A'da karşılaşmalar, koronavirüs nedeniyle 3 Nisan'a kadar askıya alınmıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar