Kadıköy'de hükümet istifa sesleri yükseldi! Polis anında müdahale etti

Kadıköy'de hükümet istifa sesleri yükseldi! Polis anında müdahale etti
Sarı-lacivertli taraftarların başlattığı "Hükümet istifa" protestosu sonrasında Fenerbahçe taraftarına üst üste cezalar verilirken, bugün Fenerbahçe'nin kalesi olarak bilinen Kadıköy'de istifa sloganlarına devam edildi. Slogan atan vatandaşlara polis müdahale etti.

Konyaspor''la oynanan karşılaşmada Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu''nu dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, dakikalarca süren "Hükümet istifa" tezahüratına imza atmıştı. Fenerbahçelilerin başlattığı protestolara, şehrin karşı yakasında yer alan Beşiktaş taraftarından da destek gelmesiyle birlikte, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli''den üst üste açıklamalar gelmişti. 

Birçok siyasetçi, bakan ve milletvekilinin futbol kulüplerini ve taraftarlarını tehditkar sözler ile hizaya çekme girişiminin ardından, ilk önce Fenerbahçe taraftarı için bu hafta oynanacak Kayserispor karşılaşmasında seyirci yasağı getirildi. Kararın hemen ardından ise Konyaspor mücadelesinde "Hükümet istifa" tezahüratına katılan birçok taraftarın evine 6222 sayılı yasaya dayanarak tebligat gönderildi ve taraftarlar için ''hakaret'' suçlamasıyla işlem başlatıldı. 

ÇEVİK KUVVET ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Yaşanan gelişmelerin ardından, Fenerbahçe takımına ev sahipliği yapan Kadıköy ilçesinde protestolar devam etti. Kadıköy''ün en işlek caddelerinden birinde "Hükümet istifa" sloganı atan gruba, çevik kuvvet polisleri tarafından hızlıca müdahale edildi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar