Japon kadınların yüzyıllardır kullandığı cilt bakımının sırrı ortaya çıktı! Meğerse bu kadar yakınımızdaymış

Japon kadınların yüzyıllardır kullandığı cilt bakımının sırrı ortaya çıktı! Meğerse bu kadar yakınımızdaymış
Japon kadınların cilt beyazlığının püf noktası meğer mutfağınızda gizliymiş. Japon kadınlar tarafından yüzyıllardır kullanılan cilt bakımının püf noktalarını sizler için araştırdık.

Bu doğal yöntem sayesinde cilt beyazlığı için kimyasal bakım ürünlerine tonlarca para harcamanıza gerek kalmayacak. Cilt lekelerini kolaylıkla temizleyen bu doğal yöntem cildinizi beyazlatarak arındırır.

Bu Japon kadınların yüzyıllardır kullandığı cilt bakımını sizlerde cildinizde uygulayarak kısa sürede lekelerden kurtulabilirsiniz. Cilt bakımında beyazlatıcı etki gösteren bu doğal yöntem pirinç de saklı olduğunu biliyor muydunuz? Pirinç maskesi Japon kadınların cilt beyazlığı sırrı olarak biliniyor.

Bu pirinç maskesi ile cildinizi beyazlatabilir ve cildinizdeki gözenekleri temizleyebilirsiniz. Cildinizin tonunu açmasını sağlayan pirinç suyu aynı zamanda lekelerin giderilmesine yardımcı olur.

pirinc-1-ljms.webp

PİRİNÇ MASKESİNİN YAPILIŞI

Pirinç suyu ile cildi beyazlatmak için ilk olarak bir miktar pirinci ezerek toz haline getirin. Ardından toz haldeki pirinçleri bir cezveye alın ve üzerine az miktarda süt ekleyerek ılıyana kadar ısıtın. Ilık haldeki karışımı soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra bir pamuk yardımı ile karışımı cildinize sürün. Ciltte 30 dakika bekleteceğiniz maskeyi bekleme süresi sonunda ılık su ile cildinizi yıkayarak çıkarabilir ve bu karışımı her gün uygulayabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar