Jandarma personelinden, kan bağışı kampanyasına destek

Jandarma personelinden, kan bağışı kampanyasına destek
Mersin İl Jandarma Komutanlığı, toplumsal sorumluluk anlayışını bir kez daha ortaya koyarak, Kızılay tarafından başlatılan 'Birbirimize Candan Bağlıyız' kan bağışı kampanyasına destek verdi.

İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görevli jandarma personeli, kan ve kan ürünleri stoklarını artırmak, kan bağışının önemine dikkat çekmek ve hastalara umut oluşturmak amacıyla kampanyaya katıldı.

Düzenlenen etkinlikte, jandarma personeli tarafından toplamda 50 ünite kan bağışında bulunuldu. Kan bağışı, sağlık personeli gözetiminde titizlikle gerçekleştirildi. Jandarma personelinin bu örnek davranışı, kan bağışının hayati önemine vurgu yaparak, toplumda farkındalık oluşturmayı hedefledi.

Kampanyaya katılan jandarma personelinin özverili katkısı, Kızılay Kan Merkezi görevlileri tarafından takdirle karşılandı. Kan bağışı kampanyasına düzenli olarak destek veren jandarma personeline teşekkür eden Kızılay Kan Merkezi görevlileri, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin toplumda birlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğine vurgu yapıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar