İzmir'e 11 eksikle giden Beşiktaş'ta 4 oyuncu daha sakatlandı

İzmir'e 11 eksikle giden Beşiktaş'ta 4 oyuncu daha sakatlandı
Sakatlıklarla boğuşan ve Altay maçına 11 eksikle çıkan Beşiktaş'ta Miralem Pjanic, Atiba Hutchinson, Salih Uçan ve Oğuzhan Özyakup da Ege ekibiyle oynanan karşılaşma esnasında sakatlandı.

Süper Lig'in 7. haftasında Altay'la oynayacağı maça 10 sakat ve 1 cezalı oyuncusu sebebiyle 11 eksikle çıkan Beşiktaş'ta 4 futbolcu daha sakatlandı.

Siyah-beyazlılarda sakatlanarak oyundan çıkan Pjanic ve Oğuzhan'ın yanı sıra, karşılaşmanın ardından Atiba Hutchinson ve Salih Uçan'ın da sakatlandığı ortaya çıktı.

Bu oyunculardan Pjanic'in Salı günü Ajax'a karşı oynayamayacağı bizzat siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın tarafından açıklanırken; Oğuzhan, Atiba ve Salih Uçan'ın durumlarının ise yarın çekilecek MR'ların ardından belli olacağı, ancak üç oyuncunun da Salı gününe yetişmesinin zor olduğu belirtildi.

BEŞİKTAŞ'TAKİ SAKAT OYUNCU SAYISI 14'E YÜKSELDİ

Siyah-beyazlı takımda bugün itibariyle sakatlığı bulunan oyuncu sayısı 14...

O isimler ise şu şekilde: Domagoj Vida, Welinton, Francisco Montero, Necip Uysal, Mehmet Topal, Salih Uçan, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Rachid Ghezzal, Kevin N'Koudou, Alex Teixeira, Cyle Larin ve Michy Batshuayi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar