İzmir’de yolcu dehşet saçtı: Taksicinin cevabını beğenmedi, sırtına makas sapladı

İzmir’de yolcu dehşet saçtı: Taksicinin cevabını beğenmedi, sırtına makas sapladı
İzmir'in Konak ilçesinde yaşanan şok edici bir olay yaşandı. Bir taksi şoförü müşteriyle yaşadığı arbede sonucunda sırtından makasla yaralandı.

Dün akşam saatlerinde Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi'nde gerçekleşen olayda, taksi şoförü Serkan Aksakallı, çay ocağı çıkışında yemek için evine gitmek istediği sırada kendisine küfreden bir yolcu ile tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüyerek arbedeye dönüştü ve şüpheli, elindeki makası Aksakallı'nın sırtına sapladı.

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar duruma müdahale ederek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Aksakallı'nın durumu ciddiyetini korurken, şüpheli Mehmet D. ise polis tarafından gözaltına alındı. Aksakallı, tedavisinin ardından polise giderek şüpheliden şikayetçi oldu.

aw144634-01.jpg

"MAKASI SIRTIMA SOKTU"

Olayın mağduru olan Aksakallı, yaşadığı korkunç anları şu sözlerle anlattı: "Çay ocağının önünde dururken bir vatandaş el atıp 'Boş musun?' diye sordu. Ben de aracımı kapattığımı söyledim, ardından içeriye girdim. Bir bardak çay içip evime dönecektim. İşe sabah 08.00'de başladım, gece 02.30 gibi arabamı kapatıyorum. O sırada tansiyonum da biraz düşünce yemek için evime geçiyordum. Evime gideceğim sırada şahsı tekrar gördüm. Bana küfür etmeye başladı. Ben de o esnada, kardeşim bana mı küfür ediyorsun, dedim. Elinde de makasla küfürlü konuşmaya başladı. Ben de neden böyle yapıyorsun, dedim. Yere yatırdım, o esnada makası sırtıma soktu."

aw144634-03.jpg

Aksakallı, "Devletimizden bu konuda bir önlem istiyoruz. Herkes üzülüyor, biz üzülüyoruz. Geçen taksici bir abimizi, meslektaşımızı öldürdüler. Bugün sıra bize geldi. Biz kimseye kötülük yapmıyoruz. Hizmet ediyoruz" şeklinde endişelerini dile getirdi.

aw144634-02.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar