Yine taksi yine dehşet! Şoförün sırtına makas sapladı

Yine taksi yine dehşet! Şoförün sırtına makas sapladı
İzmir'de bir taksi şoförü tartıştığı kişi tarafından sırtından makasla yaralanıp hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerince yakalanan saldırgan ise tutuklandı.

İzmir'in Konak ilçesinde, bir taksi şoförüne yönelik şiddet olayı,yaşandı.

Olay, Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi'nde gerçekleşti. İddialara göre, taksi şoförü Serkan Aksakallı, bir yolcunun taksiye binme talebini "Aracımı kapattım" diyerek reddetti. Bu sırada, bir çay ocağından çıkan Mehmet D. isimli şahıs ile Aksakallı arasında tartışma çıktı ve durum kısa sürede fiziksel bir mücadeleye dönüştü.

ŞOFÖR HASTANEYE KALDIRILDI

Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet D., elindeki makası Aksakallı'nın sırtına sapladı. Kanlar içinde kalan Aksakallı'ya çevredeki vatandaşlar ilk müdahalede bulundu ve hemen sağlık ekipleri ile polis çağrıldı. Yaralı taksi şoförü, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından gözaltına alınan saldırgan, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

taksisoforusaldiri.jpg

Aksakallı, yaşadığı korkunç anları, "Bir vatandaş taksiye binmek istedi, fakat ben işimi bitirdiğimi söyledim. Daha sonra bu kişiyle karşılaştığımda bana küfür etmeye başladı. Tartışma esnasında bana makasla saldırdı" diyerek anlattı. Aksakallı ayrıca, "Devletimizden bu tür olaylara karşı önlem almasını talep ediyoruz. Biz sadece işimizi yapıyoruz, kimseye zarar vermiyoruz" şeklinde duygularını ifade etti.

Bu olay, taksi şoförlerine yönelik şiddetin ciddiyetini bir kez daha gündeme getirdi ve şoförler arasındaki güvenlik endişelerini artırdı. Aksakallı'nın tedavisi devam ederken, olayla ilgili soruşturma sürüyor

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar