İzmir'de motosikletli gencin öldürülmesine ilişkin 3 tutuklama

İzmir'de motosikletli gencin öldürülmesine ilişkin 3 tutuklama
İzmir'de 19 yaşındaki Mustafa Akkavak'ın motosiklet ile seyir halindeyken silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

İzmir'de, 19 yaşındaki motosikletli Mustafa Akkavak'ın öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Bayraklı ilçesi Osmangazi Mahallesi'nde motosikletiyle seyir halindeyken silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Akkavak'ın katil zanlılarının yakalanması için çalışma başlattı.

Bölgedeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüpheliler G.Ş, M.F, A.Ü, A.A. ve M.Z.Ç'yi gizlendikleri adreslerde yakaladı. İkametlerdeki aramalarda ise 2 tabanca ve 260 gram uyuşturucu ele geçirildi.

AA'nın haberine göre; emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.F, M.Z.Ç ve A.A. tutuklandı, diğer 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

OLAY

Bayraklı ilçesi Osmangazi Mahallesi'nde, 20 Eylül'de, Mustafa Akkavak, kullandığı motosiklet ile seyir halindeyken, silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar