İYİ Parti'ye demediğini bırakmayan Devlet Bahçeli'den sürpriz ittifak çağrısı

İYİ Parti'ye demediğini bırakmayan Devlet Bahçeli'den sürpriz ittifak çağrısı
Meral Akşener'le ilgili sık sık fikir değiştiren Devlet Bahçeli, bugün "hain" söyleminden vazgeçerek, "Ülke hayrına yerel iktidarda komşu olalım" dedi.

Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli, CNN Türk üzerinden yaptığı açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrıda bulunarak, "Çağırdık dönmediniz yuvaya. Yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına" dedi.

BAHÇELİ AKŞENER'E "KRİPTO" DEDİ

Meral Akşener'i zaman zaman MHP'ye davet eden, zaman zaman da "hain" ilân eden Devlet Bahçeli, en son şu ifadeleri kullanmıştı:

"İP'in başkanı projedir, figürandır, kripto damarın ta kendisidir. MHP'nin içindeyken gizli amaçlarını özenle saklayarak uygun zaman ve zemin kollamış, bu esnada da şahsıma ve dava arkadaşlarıma abartılı da olsa nice övgüler yağdırmıştır. Bugün ise terbiyesizce sövmektedir."

Devlet Bahçeli'nin mesajını CNN Türk üzerinden MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir şu ifadelerle iletti: "Sayın Genel Başkanımız 1 Ağustos 2019 tarihinde Twitter üzerinden bir mesaj yayınlamış ve geçmişte MHP'de yer alıp sonradan İYİ Parti bünyesine geçen isimlere özel bir çağrıda bulunmuştu. Yine Sayın Genel Başkanımız sizlere hürmetlerini sunarak İyi Parti'ye yeni bir çağrısını iletiyor ve saygıdeğer kamuoyuyla paylaşıyorlar."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar