İYİ Parti'nin 3. yol açalım teklifine MHP'de çok konuşulacak yanıt

İYİ Parti'nin 3. yol açalım teklifine MHP'de çok konuşulacak yanıt
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın’ın partisine yönelik yaptığı “üçüncü yol” çağrısına kapıları kapadı.

BBC News’ten Ayşe Sayın’ın haberine göre, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın’ın milliyetçilerin bir araya geldiği bir yapılanma çağrısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “MHP’yi yok sayarak -milliyetçilik üzerinden- üçüncü bir siyasi yol inşa etmeye çabalamak, deniz üzerinde yürümekten farksızdır” şeklinde görüşünü dile getirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, “ittifak, komşuluk, üçüncü yol” tartışmaları ile ilgili 26 Ağustos’ta Afyonkarahisar’da partisinin etkinliğinde yapacağı konuşmayla hem MHP hem de diğer muhalefet partilerine yanıt vermesi bekleniyor.

İki parti arasında MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “yerel seçimlerde komşuluk” çağrısıyla başlayan ve İYİ Parti’den gelen “üçüncü yol” önerisi ile yeni boyut kazanan polemiğe MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da yaptığı yazılı açıklamayla katıldı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar