İYİ Parti'li Bilge Yılmaz'dan 28 Mayıs uyarısı: 'Erdoğan'a oy vermek...'

İYİ Parti'li Bilge Yılmaz'dan 28 Mayıs uyarısı: 'Erdoğan'a oy vermek...'
İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz'dan 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi öncesi çok kritik bir açıklama geldi. Yılmaz, Kur Korumalı Mevduat üzerine uyarıda bulunarak "Erdoğan'a oy vermek ekonomin batmasına izin vermektir." yorumunda bulundu.

Selahattin Demirel / Günboyu

28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi sonunda Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı belli olacak.

Cumhur İttifakı adayı Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu arasında geçecek seçim yarışının kazananı kim olacak? Türkiye, bu sorunun yanıtını bir hafta sonra öğrenecek.

"KKM'NİN TÜRKİYE'Yİ YUTMASINA ÇOK AZ KALDI"

Kritik seçime sayılı günler kala İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz'dan Kur Korumalı Mevduat vurgulu bir ekonomi uyarısı geldi. Yılmaz, Erdoğan'a oy vermekle ekonomik gidişat arasında bir bağlantı kurarak şu açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı:

"KKM bir canavara dönüştü ve Türkiye ekonomisini yutmasına çok az kaldı! Erdoğan iktidarının kendi eliyle yarattığı bu canavarın tek hedefi sahibinin, Erdoğan'ın, siyasi ömrünü uzatmak. Bugün devlet KKM adı altında dolara %36 faiz ödüyor. Akıllara zarar bu faiz hepimizin cebinden çıkıp dar bir grubun cebine giriyor. Bu düpedüz servet transferidir! Erdoğan'a oy vermek hem bunu onaylamak hem ekonominin batmasına izin vermektir."

by.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar