İYİ Parti'den Sinan Ateş'in ailesine taziye ziyareti

İYİ Parti'den Sinan Ateş'in ailesine taziye ziyareti
30 Aralık'ta Ankara'da suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Bursa'daki baba evine İYİ Parti milletvekili Ahmet Çelik ve İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu taziye ziyareti düzenledi.

Haftalardır Türkiye''nin gündem maddelerinden biri Sinan Ateş suikastı. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık''ta Ankara''da bir apartmandan çıkarken motosikletli 2 saldırgan tarafından başından vurularak hayatını kaybetmişti. Saldırının ardından uzun süre AKP ve MHP''li siyasetçilerden ses çıkmazken, muhalefet cinayete büyük bir tepki gösterdi.

Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi Doğukan Ç, İstanbul''da yakalanarak tutuklanırken, suikast hakkında tutuklu sayısı 13 kişiye çıkmıştı. Tutuklular arasında 2 özel harekat polisinin de bulunması söz konusu cinayette mafya-siyaset ilişkisini sorgulattı. 

İYİ PARTİ''DEN TAZİYE

Sinan Ateş cinayetinin ilk gününden beri Altılı Masa''da yer alan partiler başta olmak üzere birçok muhalefet partisi Ateş hakkında peşi sıra paylaşımlarda bulundu. Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu''nun taziye mesajları ve cinayetin araştırılması yönündeki ısrarlarının ardından İYİ Parti İstanbul milletvekili Ahmet Çelik ve İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu acılı aileye taziye ziyaretinde bulundu. 

"AZMETTİRENLERİ HEPİMİZ BİLİYORUZ"

Taziye ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından konu hakkında paylaşımlar yapan Ahmet Çelik, şu ifadeleri kullandı:  

Şehidimiz Sinan Ateş’in Bursa’da yaşayan ailesini İl Başkanımız Sayın Selçuk Türkoğlu ile ziyaret ettik, başsağlığı diledik, acılarını paylaştık. Şehidimiz Sinan Ateş’in ebedi istirahatgâhı olan Emir Sultan mezarlığında ilk şehidimiz Yusuf İmamoğlu, gazeteci İsmail Gerçeksöz, Taner Kalkancı ve İrfan Çetiner’in mezarları başında İl Başkanımızla birlikte dua ettik, rahmet diledik. Mekanları cennet olsun. 

Bugüne kadar marksist, bölücü örgütler tarafından şehit edilen binlerce cenaze kaldırdık. Mezarlarının başında yemin ettik; intikamlarını aldık.



İNTİKAMINI ALACAĞIZ

Sinan Ateş’i katledenler marksist, bölücü örgütler değildir. Azmettiren merkezi ve pusu kuran torbacı çetelerini hepimiz biliyoruz. Özellikle Türk milliyetçileri biliyor. Şehidimizi katleden alçaklar adalet önünde de ahirette de hesap vereceklerdir. Şehidim, yiğidim rahat uyu. Diğer şehitlerimize verdiğimiz sözü mezarının başında sana da tekrarladık. Sana söz veriyorum intikamını alacağız.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar