İYİ Parti'de Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel oldu

İYİ Parti'de Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel oldu
Nurhan Sunel, yapılan kongrede delegelerden 332 oy alarak İYİ Parti Kütahya İl Başkanı seçildi.

İYİ Parti İl Başkan Adayı Nurhan Sunel; Divan Başkanlığını Adana Milletvekili İsmail Koncuk’un yaptığı ve son derece demokratik bir ortamda gerçekleştirilen kongrede delegelerden 332 oy alarak yeni Kütahya İl Başkanı seçildi.

İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Ali Soycan''dan görevi devralan yeni başkan Nurhan Sunel; “Kongremiz ülkemize ve tüm teşkilatlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda İYİ Parti’mizi 1.parti ve Genel Başkanımız Sn Meral Akşener Hanımefendi’yi Başbakan yapana kadar asla durmayacağız” ifadelerini kullandı. 



"KİMSENİN YATAĞA AÇ GİRMEDİĞİ BİR MEMLEKETE TALİBİZ"

2018 genel seçimlerinde de İYİ Parti Kütahya İl Başkanlığı görevinde bulunan Sunel, zorlu seçim sürecinde Kütahya''dan İYİ Parti adına yüzde 10.6 oy toplayabilmişti. İkinci dönemi için yaptığı adaylık açıklamasında Sunel, " “Bizler bugüne kadar tarafımıza layık görülen hiçbir görevde imtina etmedik. Bundan sonrada aynı kararlılıkla ülkemize, Kütahyamıza, partimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz sadece İl Başkanlığına değil tarihin en önemli seçimine, bir milletin kaderinin değişmesine, gençleri hayal kurabilen hiçbir evladı yatağa aç girmeyen bir memleketin hevesine talip oluyoruz." demişti. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar