Sokak hayvanlarına "İYİ" destek!

Sokak hayvanlarına "İYİ" destek!
Ardahan ilinin Göle ilçesinde kronikleşmiş bir sorun haline gelen sokak hayvanları sorununa çözüm aramak ve besleme çalışması yapmak üzere İYİ Parti ilçe teşkilatı kışın sonuna kadar, sokak hayvanlarını besleme sözü verdi.

Sokak hayvanlarının statüsü, yaşadıkları sorunlar ve akıbetleri Türkiye gündemini uzun süredir meşgul ediyor. Ardahan''ın Göle ilçesinde yıllardır süren sokak hayvanları sorununa çözüm getirmek için İYİ Parti ilçe teşkilat kolları sıvadı.

"KISIRLAŞTIRMA VE BARINAK ÇALIŞMASI ŞART!"

İYİ Parti ilçe teşkilatı başkanı Serkan Karabulut yaptığı açıklamada; "İlçemizin kronikleşmiş ve en önemli sorunları arasında yer alan sokak hayvanları sorunu sebebiyle besleme çalışmalarımıza başladık. Özellikle kışın yiyecek bulamayan sokak hayvanları saldırgan davranışlar sergileyebiliyorlar ya da aç kalan canlılar soğuktan donarak ölebiliyor. Hem hayvanların can sağlığını sağlamak, hem de aç kalan sokak hayvanlarının saldırgan olmaması için bugün itibariyle ilçe teşkilatı olarak çalışmalarımıza başladık ve çalışmalarımızı günlük düzenli olarak, kendi imkanlarımız dahilinde kışın sonuna kadar sürdüreceğiz. Ancak tabii ki besleme çalışması yeterli değildir. Milletvekilleri, kaymakamlık ve belediyenin bu projeye destek verip kısırlaştırma ve barınak çalışmalarına başlaması gerekmektedir. Bu durumda esnaf ve vatandaşımızın da duyarlı olup üzerine düşeni yapmalıdırlar. Yetkili kurumların barınak ve kısırlaştırma için bir atakları olması durumunda basın önünde söz veriyorum. Hayvanların günlük beslenme masraflarını ben ve arkadaşlarım karşılayacaktır. Tüm kamuoyuna saygılarımızla..." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar