İYİ Parti'den istifa edince AKP'de hemen iş buldu

İYİ Parti'den istifa edince AKP'de hemen iş buldu
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in istifa eden ve AKP'ye geçen eski danışmanı Hasan Sami Özvarinli'nin bakanlıkta işe başladığı öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener'in eski danışmanı Hasan Sami Özvarinli 14 Mayıs seçimleri öncesi partisi tarafından milletvekili adayı gösterilmeyince AKP'ye geçmişti.

AKP’ye geçtikten sonra yaptığı açıklamada Özvarinli, "Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta bu memleketi ne FETÖ'cülere ne de PKK'yla diz dize oturup bu memleketin pazarlığını yapanlara emanet etmeyeceğiz" demişti.

kapak-021113.jpg

Bunun üzerine İYİ Parti, Özvarinli'nin ortaya attığı 'FETÖ' iddialarının asılsız olduğunu söyleyerek, hukuki süreç başlattıklarını duyurmuştu.

BAKANLIKTA İŞE BAŞLADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Sözcü'de yer alan habere göre, Özvarinli’nin, bir süre önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde göreve başladı. Özvarinli, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda kısa adı TÜÇA olan Türkiye Çevre Ajansı yönetim kurulu üyeleri arasında yer aldı. AKP'ye katılan Özvarinli’nin rozetini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki takmıştı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar