Muharrem İnce ile Ekrem İmamoğlu arasında sürpriz görüşme: Detaylar ortaya çıktı

Muharrem İnce ile Ekrem İmamoğlu arasında sürpriz görüşme: Detaylar ortaya çıktı
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin, İBB Başkanı İmamoğlu ile görüşmesini doğrulayıp ‘iş birliği’ konuştuklarını açıkladı. İşte detaylar...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin yerel seçimler için izleyeceği yol haritası ve CHP ile kuracağı bağ merak konusu olurken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştüğü bilgisi gündeme geldi.

Gazeteci İsmail Saymaz, Muharrem İnce’nin görüşmeyi doğruladığını aktardı. Saymaz, İnce’nin bu görüşmeye ilişkin olarak “Seçimde işbirliği meselesini ele aldık” ifadesini kullandığını söyledi.

200709500-muharrem-ince-ekrem-imamoglu-2.jpg

Saymaz, İnce’nin görüşmede İmamoğlu’na, “Siz İstanbul’u 13 bin oy farkla almıştınız. Memleket Partisi ise cumhurbaşkanı adayı seçime girmediği halde İstanbul’da 100 bin üzerinde oy aldı. Dolayısıyla bu oy da İstanbul’un kazanılmasına etki edecektir” dediğini aktardı.

250175.jpg

“İŞ BİRLİĞİ ÖNERİSİNE AÇIĞIM”

İnce’nin ”Ben muhalefetin elindeki kalelerin AK Parti’nin eline gitmesini istemem. Buna gönlüm razı olmaz. Bu bakımdan iş birliği önerisine açığım. Önümüzdeki hafta da görüşeceğiz” dediğini aktaran Saymaz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Muharrem İnce’nin isminin geçtiğine yönelik iddialara ise kendisinin “Teklif edilmedi ama benim kulağıma geldi” dediğini söyledi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar